Co znamenají pojmy dvousloupová BTS, nn kabel?
Lukáš Rotrekl:
Jasně, že v pondělí 24.5.2015, takže nikdy :D
A trošku k věci: Je si tazatelka jistá tou zkratkou BTS? Není to spíše DTS?
DTS by byla Distribuční trafostanice, dvojsloupová = osazena na dvou nosných betonových sloupech viz. příloha
Transformátor je ta ocelová krabice plná oleje (ale může být i suché provedení), co je osazená na těchto sloupech nahoře a nn kabel je kabel, který vede z rozvaděče dole na sloupech někam k hlavnímu jističi a elektroměru.
Předpoklal bych potom, že se bude jednat o převod distribuční trafostanice do vlastnictví odběratele a tudíž na OTS, neboli odběratelskou trafostanici.. .
Co by případně znamenala BTS v kotextu ostatních věcí? Znal bych pak jen jako základnovou stanici GSM sítě.
IM:
Pokud čerpám z typizace ještě JME (r.1972) bylo označení:
Venkovní stožárové transformovny BTS 22 kV a 35 kV, 400 kVA a 630 kVA na dvou stožárech z předpjatého betonu pro vrcholovou sílu do 2000 kp.
Později to změnili na TSB.
P.S.
Trafostanice je nesprávný, byť častý název, český název je transformovna.
Lukáš Rotrekl:
Vida, já se potkal u E.onu jen s DTS a OTS bez ohledu na to, jestli se jednalo o sloupovou nebo kioskovou.
IM:
Citace: Lukáš Rotrekl 25.05.2015, 11:49
Vida, já se potkal u E.onu jen s DTS a OTS bez ohledu na to, jestli se jednalo o sloupovou nebo kioskovou.
Teď to značí typově např. ES ST-RK 400 kVA. Pokud někdo nyní navrhuje BTS, zřejmě čerpá ze zastaralých podkladů. :(
David Hruda:
Citace: David Hruda 24.05.2015, 19:45
Zavolejte mi zítra (pondělí 24.5.2015) na 602 975 318.
Chyba v Matrixu, samozřejmě 25.5.
Diky za upozornění a kaju se. Taková chyba se mi stává maximálně jednou za deset let...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana