Zkoušel někdo ČSNONLINE na Androidu nebo iOS?
Jirka Š. Svejkovský:
Společnost FileOpen uvolnila plugin i pro Android (a i pro iOS). Už někdo vyzkoušel funkčnost csnonline? Který prohlížeč (pokud vůbec nějaký) je podporován?
Když už mám platit víc, než dvakrát tolik, rád bych měl také dvakrát větší komfort a mít přístup z PC doma a na tabletu v terénu mi připadá jako dobrý nápad.
Jan Palička:
Ze stránek ÚNMZ:
Je možné používat ČSN online na tabletech ?
ČSN online funguje na tabletech s operačním systémem Windows 8 a tabletech iPAD.Na Windows 8 je možno instalovat standardní plugin. Pro iPAD je nutno místo pluginu nainstalovat takzvaný FileOpen Viewer. Je k disposici ke stažení zdarma v Apple Store. Při otevírání PDF je potřeba rychle zareagovat a zvolit "Otevření v..." a zvolit FileOpen Viewer. Pokud tato nabídka zmizí, je možné ji znovu zobrazit dotykem na bílé stránce, která se otevře. Zprovoznění na tabletu s Androidem zatím není možné. Americká firma FileOpen sice vytvořila prohlížeč pro Android, ale zatím pouze pro jejich speciální formát OPN, nikoliv pro PDF. Bohužel, nevíme , kdy prohlížeč pro OS Android bude k dispozici.
Takže ipad ano, ale sám jsem to nezkoušel....
Miroslav Minařík:
Sakryš, měl bych to zkusit na Ios, jen to chce mít volno :-(
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jan Palička 20.05.2015, 13:28
Ze stránek ÚNMZ:
Tak toho jsem si nevšiml.
Škoda.
Joscer:
Citace: Miroslav Minařík 20.05.2015, 13:39
Sakryš, měl bych to zkusit na Ios, jen to chce mít volno :-(
Himbajs, to je ipad tak pomalej?
Navigace