Co se zrovna teď děje na pozadí portálu Elektrika?

<< < (33/41) > >>

Miroslav Minařík:

Diskutujeme o virtualizaci zářijové elektrotechnic ké výstavy SONEPAR, která byla letos zrušena. Připadá mi to podobné tomu, jako bychom chtěli virtualizovat Elektrickou spojku. Tu ale děláme proto abychom se konečně potkali, ne?

Apropo, v archívu jsem našel náš pravěk z roku 1999!

Miroslav Minařík:
Dnes se loučíme s konání letošní Digitální továrny na MSV 2020.

I když ... digitální je přece digitální ...
 (whist)

Miroslav Minařík:

Tak jsem konečně objevil v archívu datum kdy jsme zvali na oficiální spuštění projektu Elektrika.TV!

Miroslav Minařík:
Ekonomika světa se křiví pod vlivem koronaviru. Přes to se někomu zdá, že se zrovna nás Covid nijak nedotknul, pak světe div se, u nás zákon o zachování hmoty platí také.

Vše, co se nyní odehrává u nás v zákulisí, se děje s dost vypjatým úsilím.

Někdo označuje svou existenci jako na "podpůrném ventilátoru",  pak k těmto médiím, veletrhům, vzdělávacím agenturám, patříme také. Skutečná krize teprve příjde a nikdo z nás neumí prognostikovat udržitelnost tohoto portálu. A jako elektrotechnic i dobře víte, že kolísání napětí v síti je běžné. Pokud klesne pod provozní minimum, zaskočí UPS, pak nastartuje agregát ... a pak je tma. V nic nedoufáme ale pracujeme na tom, aby ke tmě nedošlo.

A tak se někteří brodí se staženými kalhotami a tlačí loď, mezitím co ji krysy rychle opouštějí.
(dabel)

Miroslav Minařík:
Skoro bych řekl, že je to podivná doba, ale doba je vždy nějaká.
Pohledem na vládní sdělení
Viz
https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/mimoradna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234

to vypadá, že se musíme připravit na cokoliv. Tedy i na konec světa.
A co se děje u nás?
Světe div se!
Mezitím, co se všichni uzavírají do digitálních bublin, u nás se oprašuje záznamová technika a vyrážíme do terénu. Tedy alespoň do té doby, pokud se Covid nerozhodne jinak.
Tedy když už zná i funkci kalendáře.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana