Co se zrovna teď děje na pozadí portálu Elektrika?

(1/41) > >>

Miroslav Minařík:
Stručně "pořád něco".
A konkrétně se to nedá ani reálně sdělovat.
Ale zrovna nyní živě vysíláme rozhovory z Vo-dky v Praze na PVA!
Sledujte živě na www.elektrika. tv

Miroslav Minařík:
Nyní sedím jako host (nikoliv jako člen) na zasedání Elektrotechnic kého Gremia.

Tiše sleduji tok informací. Píšu si body ...
Ke stávajícím členům se přidal Cech elektrotechnik ů Karlovarského kraje.Obor Elektrotechnik a se na HK ČR přesouvá "od čerta k ďáblu" a stále to nesedí. Aby také sedělo když je elektrotechnik a obsáhlá napříč celým spektrem činností. EG není seskupení členů ESČ!Zajímavá rozprava o vývoji vyhlášky xxx/2014 Sb. o odborné způsobilostiZaložena pracovní skupina k tvorbě nové vyhlášky o odborné způsobilostiVolá se po kontrolách ale není síla vše kontrolovat ...Státní úředník se oprávněně ptá "Které společenstvo je to správné? Jak to mám poznat? Všichni tvrdí, že jsou ti správní!"
Postupně to doplňuju ...

Miroslav Minařík:

Dnes jsem se zastavil na semináři ... v Praze na SOU Pramen!

Na programu dne přednáška o nevýbušných zařízeních, respektive o výbušných prostředích. Na obrázku vidíte Ing. Pohludku a vzhledem k tomu, že byl přítomný kompletní tým "DEHN a synové",  včetně Thomase Smatlocha, tak byla tato přednáška v souladu s 62 305kou.
A tak mne nyní napadá, jaký je názor pana Pohludky na typ hromosvodů na muničních skladech?

Miroslav Minařík:

Naše učinkování na veletrhu Vo-dka pomalu končí.
Pozorný návštěvník (elektrotechnik) by zde našel několik průniků z elektrotechnik y.
Respektive, existuje mnoho oborů co prosakují i do vodárenství.

Miroslav Minařík:

Právě teď v Táboře probíhají semináře SRVO.
Pro ty, které oslovuje veřejné osvětlení a vše kolem toho!
Zde se vždy dozvím něco i když jsou tyhle "veřejné lampičky" okrajová záležitost! :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana