ESTA nedodává kvalitní spodky pro nožové pojistky?

(1/4) > >>

Miroslav Minařík:

Shodou okolností jsem dnes byl na stavbě, kde family Rotrekl s.r.o. připojovali stavební antoníčky a dělal foto a videodokumenta ci. Škoda, že jsem odjel, protože chvíli po té objevuji na FB vítkovu nadávku směrem na ESTu.

ESTĚ za redakci nic psát nebudeme, protože ESTA nám za celých deset let neodpověděla na žádnou korespondenci. Je takový zlomený spodek náhoda nebo se to již někomu stalo také?

Miroslav Minařík:

Takto to vypadalo, než jsem odjel. Potřebovali jsme nožovky do jednoho edukativního videoklipu. Říkal jsem si, že ESTA narosla do výšin, že z těch mraků k nám dolů ani nedohlédne, ale co, dáme tam nožovky s ESTou. A za hodinu to vidím, že Vítek hledá ten správný slovník jak by nazval tu vzniklou situaci ...
Tedy ESTA tam asi nebude. :-)

Jiří_Hrubý:
Takový výkyv byl i u DCK když skončili na nějakou dobu s bytelnými spodky OEZ a přešli na toreno a hasma. Na lomu vypadaly jak turecký med, kroutily se snad i teplem a u dvojsad v PN0 bylo peklo s oddělovacími přepážkami. Naštěstí je to výrobce, se kterým se dá komunikovat.
Jinak se spodky od různých pochybných (ale zřejmě levných) výrobců mám negativních zkušeností dost i v PN1, 2.

František Šohajda:
Není to nesprávným utažením.Nemá se používat momentový klíč ?

MrPeter:
Tohle rozhodně není ojedinělý případ. Stalo se mi to už několikrát. U 4 roky starého sloupku se to rozpadlo "na prach". Na fotkách to není vidět, ale když se koukne člověk na "řez" materiálu, tak vidí, že to vlastně ani na ničem nedrželo.

Oni vůbec výrobci rozvaděčů (elektroměráků apod...) dávaj do rozvaděčů pojistkový spodky a jističe různých pofidérních výrobců.

PS.: Když už jsem u toho stěžování, tak "zámečky" (je víc druhů) který držej přední kryty pojistkových sloupků stojej taky za něco, co lze nazvat pohlavím ženským. Ono když to je nový, tak jde všechno snadno. Ale jak trošku ten skleněnej plast zvětrá (tak 3-4 roky) tak to nejde povolik ani za kokot...  >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana