Jaké mají být jmenovité proudy na pojistce, jističi a proudovém chrániči?
Joscer:
Jak to dnes vypadá s jističochránič i? Stále nejsou integrovány za rozumnou cenu 2v1?
Jirka Š. Svejkovský:
Čemu říkáte rozumná cena? Osm stovek za ochranu zdraví a života je moc nebo málo? Kolik stojí airbag ve vašem autě a kolik jich tam máte?
Petr M:
Citace: Joscer 07.05.2015, 12:25
Jak to dnes vypadá s jističochránič i? Stále nejsou integrovány za rozumnou cenu 2v1?
Otázka je, co je to rozumná cena. I kdyby to vyšlo o kilo víc než samostatný přístroje, tak v případě, že by kvůli jednomu modulu byo potřeba měnit bednu, furt se vyplatí...
Detaily napoví ceník konkrétního dodavatele konkrétní značky... (norm)
Joscer:
V bazarovem aute je typicky airbag za cenu 1 odporu = nesvítí kontrolka :-)
Já to myslel tak, že cena jističe + PCH v jednom modulu bude podobná, jak jističe a PCH zvlášť... Pak by se nemusely kreslit ty komponenty zvlášť a vše by bylo jednodužší...
Pravda, zase méně práce... Ale i o kiloapůl dráž se vyplatí 2v1 podle mě (mohl by zabrat míň místa a práce).
Radim Strycharski:
Citace: Vít Rotrekl 07.05.2015, 10:26
A protože jsem měl od kamaráda dotaz, který se ptal kde jsem tu informaci našel, tak jsem to začal hledat. A nalezl.
Katalog chráničů Eaton http://www.eatonelektrotechnika.cz/pdf/tiskoviny_pdf_343.pdf
Strana 66-67, Chrániče PHF7
Mám tomu rozumět tak, že před tento proudový chránič 40 A lze předřadit jištění 63 A, přičemž za proudovým chráničem je lhostejno, jaké bude jištění? :o
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana