Ako zapojiť vidlicu do sporákovej kombinácie?
Zdenek Hejčl:
No já bych tak nejásal. V jiných zemích EU jsou jiné podmínky pro připojení třeba jednofázová 32A přípojka, pak jistič na sklokeramiku vychází poněkud jinak....
Dodejte link na na tu skolokeramiku, a pak se uvidí co a jak. ;)
Jozef Mrkva:
Nerád by som robil nepovolenú reklamu, tak tu je konkrétny model (google nájde v niekoľkých eschopoch aj s popisom).
MORA VDS 620 FF
Vďaka za ochotu nezištne pomôcť, nezvyčajný úkaz v týchto dňoch...
Marian Hanzalík:
Do googlu treba zadat "MORA VDS 620 FF manual". Otvorit manual v pdf. Na prvej strane, hned za obalkou, je nakreslene trojfazove pripojenie na svorkovnicu.
Jozef Mrkva:
Prepáčte ak si mýlim pojmy, ale ja nemám inštalovanú 3 fázovú zásuvku (ani som to nikde nepísal). Jednoducho mám sporákovú prípojku (to veľké, biele, škaredé s čiernou páčkou v strede) a hľadám spôsob ako na to zapojiť klasickú vidlicu. Realistické riešenie tu už padlo. Postnutím konkrétneho modelu som reagoval na tento príspevok:Citace: Zdenek Hejčl 03.05.2015, 22:23
No já bych tak nejásal. V jiných zemích EU jsou jiné podmínky pro připojení třeba jednofázová 32A přípojka, pak jistič na sklokeramiku vychází poněkud jinak....
Dodejte link na na tu skolokeramiku, a pak se uvidí co a jak. ;)
Marian Hanzalík:
Zopakujem: Na prvej strane, hned za obalkou, je nakreslene trojfazove pripojenie na svorkovnicu.
Vobec nepotrebujete pripajat sietovu vidlicu. Jednoducho Vas elektrikar snuru s vidlicou odmontuje a varnu platnu pripoji kablom k sporakovej kombinacii presne podla navodu. Vobec nic netreba vymyslat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana