OEZ: Nová Minia, nové možnosti

(1/3) > >>

Komerční sdělení:
    Modulární přístroje Minia od společnosti OEZ doznávají v roce 2015 zásadních změn, které lze označit jako generační, respektive inovativní skok v připojování. Změny se týkají zejména klíčových skupin přístrojů v portfoliu Minia – jističů a proudových chráničů včetně jejich příslušenství a také vypínačů. Nových je zhruba 450 produktů - tedy více než polovina z celé produktové řady Minia.

Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Petr M:
Pozitivního? Snad jenom to, že naštěstí existuje konkurence a nemusím řešit mechanickou kompatibilitu toho "inovativního skoku v připojování".  Pokud se tím nemyslí stejná rozteč svorek na chráničích nahoře i dole...

Jak znám tradice OEZ, tak ještě bude v rozvaděčích veselo...

Radek Červený:
Citace: Petr M  21.04.2015, 11:17

Pozitivního? Snad jenom to, že naštěstí existuje konkurence a nemusím řešit mechanickou kompatibilitu toho "inovativního skoku v připojování".  Pokud se tím nemyslí stejná rozteč svorek na chráničích nahoře i dole...

Jak znám tradice OEZ, tak ještě bude v rozvaděčích veselo...

Vidím tu nové vlákno Minia, říkám si kouknu na to, ať se před obědem ještě od srdce zasměji a víc mi chutná  :D
Rozkliknu to a koukám, že kolega Petr M mě už předběhl, nicméně se tu culím jak zamilovaný puberťák  (dance)
Návštěva tohoto vlákna tedy splnila můj záměr a to je tak všechno, co pozitivního mohu napsat k nové Minii  ;D (dance)

Radek Luža:
Naprosto souhlasím, nekompatibilno st se starší řadou je jeden z důvodů, který mě odrazuje od tohoto výrobce už sem měl tu čest s jističi a odpojovači OEZ a už bych do toho znovu nešel.

Např. u takového výrobce Eaton (dříve moeller) je kompatibilita s jističi Schrack (co se týče rozteče a použití hřebene),  možná i s jinými což mě docela těší. Tímto nechci dělat reklamu nebo doporučovat výrobce a hledat pro nebo proti to už se řešilo v jiných diskusích.

Toť můj názor.  :P

Jiří Schwarz:
Ono by to bylo krásné, osadit si rozvaděč novou řadou, mohlo by se s tím pěkně dělat...
Jenže jak je to dávno, kdy se objevila "MINIA 1",  která byla poněkud neslučitelná s předchozí řadou LSN, teď tu máme řadu "MINIA 2",  která nesedí k "MINIA 1"...

Mám strach, že bych se mohl za pár let divit, kdybych potřeboval v rozvaděči něco doplnit, vyměnit a ona už tu byla "úplně jiná MINIA 5".

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana