WAGO IN#5: Svorkovnice pro měřicí trafa
Jirka Š. Svejkovský:
Svorkovnice neodpojuje trafa, ale elektroměr.
Při překlopení páčky se trafo zazkratuje a zároveň se uvolní vodiče do elektroměru. Výměna je tedy bez použití nástroje. Měřící zdířky jsou použitelné pro zkoušky ochran. Přechodový odpor pružinové svorky bude minimální.
David Hruda:
Dají se páčky zaplombovat v zapnuté poloze? A bude to stačit distributorovi?
V čase 1:05 videa je vidět lanko s nakrimpovanou dutinkou. Měl jsem za to, že do páčkových wagovek se dává lanko bez dutinky- jak je to zde?
Vít Rotrekl:
Myslím, že tyto svorky jsou pro připojení jak lanka s dutinkou, tak bez dutinky. (Já si tenhle typ řadovek - nažduchávacích v rozvaděčích - zatím příliš neoblíbil, a je jednou jestli jsou od WAGO, Phoneix atd...)
Myslím, že pro potřeby fakturačního měření to neprojde. Určitě ne u p. S...... z Eonu, který montuje nepřímě měření po Brně.
Ten měl problém i s starší zkušební svorkovnicí, která měla plechový a ne plastový kryt.
Jirka Š. Svejkovský:
Nejsou jenom fakturační aplikace. Třeba měření do ochran u vn (v podstatě každý vývod) bude možná víc, než nepřímých měření v distribuci.
Vít Rotrekl:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 13.04.2015, 14:39
Nejsou jenom fakturační aplikace. Třeba měření do ochran u vn (v podstatě každý vývod) bude možná víc, než nepřímých měření v distribuci.
Ode mě to byla reakce na příspvěk Davida Hrudy.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana