Tým Elektrika
Redaktoři portálu právě konající službu

|
 |
« kdy: 13.04.2015, 09:02 » |
|
WAGO IN#5: Svorkovnice pro měřicí trafa Pomocí svorkovnice pro měřicí trafa od firmy WAGO lze bezpečně odpojit proudové transformátory . Sadu je možné snadno namontovat do rozvaděče a jednoduchým způsobem připojit. Obsahuje měřicí body a páky pro ovládání odpojení proudového transformátoru . Při výběru lze volit mezi malou a velkou sadou. Přičemž velká sada se od malé liší možností odpojení přívodního napětí. Sadu ocení projektanti, ale i praktici, kterým toto řešení chybí v rozvaděči. Zdroj: zde... Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? WAGO IN#5: Svorkovnice pro měřicí trafa
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Josef Křemen

Revizní technik E2/A, Praha 6.
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 13.04.2015, 09:44 » |
|
Z profesionální zvědavosti jsem si vyjímečně pustil celé video. Vzledem k tomu, že to nelze použít na fakturační měření, tak se značně zužuje oblast použití. Odpojení bez nástroje odpojení napětí pouze jednoduchým pohybem nikde ani slovo o zazkratování MTP, a pokud, tak zase bez použití nástroje Jaký je přechodový odpor bezešroubé svorky? Je alespoň stejný nebo menší, než dvoušroubá svorka v klasické ZS? Možná se pletu, ale na první pohled to důvěru nevzbuzuje. Ale to je asi u mě normální...... . 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lukáš Rotrekl

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 13.04.2015, 09:57 » |
|
Jestli ono nebude spíše na odpojení měřícího zařízení (elektroměru, multimetru, kompenzačního regulátoru, ... ) a zazkratování proudového transformátoru, než jeho odpojení.  Co se týká kvality provedení, tak z toho bych u WAGA strach neměl.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 13.04.2015, 11:06 » |
|
Z profesionální zvědavosti jsem si vyjímečně pustil celé video. Vzledem k tomu, že to nelze použít na fakturační měření, tak se značně zužuje oblast použití. Odpojení bez nástroje odpojení napětí pouze jednoduchým pohybem nikde ani slovo o zazkratování MTP, a pokud, tak zase bez použití nástroje Jaký je přechodový odpor bezešroubé svorky? Je alespoň stejný nebo menší, než dvoušroubá svorka v klasické ZS? Možná se pletu, ale na první pohled to důvěru nevzbuzuje. Ale to je asi u mě normální...... .  Na tyto otázky (alespoň nyní my v redakci) odpověď neznáme. Ovšem WAGO zapůjčí sadu k testování. Testoval byste to? A řekl nám pak své zkušenosti na kameru?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Elektrika NENÍ časopis! 
|
|
|
|
|
David Hruda

|
 |
« Odpověď #6 kdy: 13.04.2015, 14:18 » |
|
Dají se páčky zaplombovat v zapnuté poloze? A bude to stačit distributorovi?
V čase 1:05 videa je vidět lanko s nakrimpovanou dutinkou. Měl jsem za to, že do páčkových wagovek se dává lanko bez dutinky- jak je to zde?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
|
|
|
|