Ako presvedcit klienta s viziou prúdových chráničov značky Kanlux?

<< < (2/4) > >>

František Sichinger:
I třeba tak. Jen z vlastní zkušenosti ( mimo jiné nikdo a nikdy mne nedonutil koupit a namontovat tuto značku) když se někde něco vysype,  tak je to v so, ne, ve svátek...
a je tředa vyměnit nepřevádějící jistič, stykač FI... je to naprosté většině tato značka. Pochopitelně, ten kdo to namontoval a za pět prstů kopil a za cenu kvalitnější značky prodal zákazníkovi momentálně jaksi nemá čas aby si vyřešil záruku. To mne pochopitelně nezajímá a zákazník si zaplatí nový kus.

Jiří Schwarz:
Citace: Fuk Tomáš  04.04.2015, 22:54

... cenovou nabídku na např. dvouletou záruku, se servisem na místě do nějaké definované doby. A to ve dvou variantách ...

Už tady může vzniknout zajímavý rozdíl, pokud elektrikář jako pravidelný zákazník (velko)obchodu má nějakou šikovnou slevu, kterou ale nevyužije, pokud půjde "značku nepreferovanou příslušným obchodem" koupit jinam.

Patrik Dedík:
Citace: Miroslav Minařík  04.04.2015, 22:13

[
Pokud je to jeho přání, tak co řešíte? Máte starost o funkčnost? Bezpečnost?

Ano mám starosť o funkčnosť. Potom bude za mnou investor chodiť, že zákazník neni spokojný že mu to padá a ja budem ako najväčší ... že ako som to spravil

Václav Třetí:
Namontovat Kanlux, to je jako mít hliníkový majzlík.

Investorovi zkusit vysvětlit, kde je problém a pokud to nepomůže, nejlépe vzít nohy na ramena.

Jan Franěk:
Citace: Václav Třetí  05.04.2015, 08:35

Namontovat Kanlux, to je jako mít hliníkový majzlík.

Investorovi zkusit vysvětlit, kde je problém a pokud to nepomůže, nejlépe vzít nohy na ramena.

Souhlasím. Myslím že peníze se dají velmi slušně vydělat i tím, že řeknete občas prosté a jednoduché NE!

Pokud by jste přece jen měl nějaký důvod k tomu, vyhovět tomuto pánovi, Nechte ho klidně tyto jističe koupit s tím, že za ně neponesete tímto žádnou záruku. Maximálně na samotnou montáž.
Sám jsem to již několikrát použil, k mé plné spokojenosti, což se nedá říci o některých z těchto „spořivých“ zákazníků. Nevyplatilo se jim to v cca 40-50% případů, kdy rozdíl v jističích nepokryl ani náklady na první servis, již v prvním roce. Možná sem někdy vložím pár fotek (jestli je v tom množství dohledám) jak vypadá takový, trochu zatěžovaný šrot, po půl roce provozu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana