Ako presvedcit klienta s viziou prúdových chráničov značky Kanlux?

<< < (4/4)

Jiří Kovář12:
Mno pokud je to přání zákazníka a vy máte ze zkušebny jistě přezkoušení výrobku aby jste vydal štítek na rozvaděč nevidím v tom žádný problém ...
Pokud nemáte a skládáte je na koleni je to věc kapánek jiného charakteru než že bych řešil obecně jističe Kanlux.
postavil jsem na nic celej hotel v Jihlavě v roce 2005 a zatim žádná reklamace či nutnost výměny ....

Milan Hudec:
Co vås k výběru značky vedlo?

Michael Tejčka:
Citace: Milan Hudec  05.04.2015, 22:49

Co vås k výběru značky vedlo?

Dobrá otázka, zajímá mě to taky, i s příběhem.

Radek Červený:
Podobnou situaci jsem kdysi řešil u Brilumu, na kterém zákazník trval a nechtěl si to nechat vymluvit, že je to šrot.
V kolonce svítidla bylo stroze uvedeno, že Brilum nedodáváme, ale rádi jej namontujeme, když si ho dodá  a uvedena pouze cena za montáž. Tečka.
Nemusím dodat všechno, k tomu mě žádná legislativa nenutí. Ani k tomu, že musím dodat něco, na čem vyteču z hlediska režijních nákladů a záruky. A když se to zákazníkovi podá slušně a srozumitelně, nemám s tím problém.
Obchod mě naučil jednu věc. Vydělat na odmítnuté zakázce. Má to své kouzlo  ;)

František Sichinger:
Dnešní úlovek. Když opomenu vše ostatní, tak když jsem přijel na opravu že nejdou zásuvky, tak nepřeváděl jeden kousek a když jsem jeden vyměnil, tak nepřeváděl druhej.
Vyměnil jsem je za Kanlux. Zákazníka ve faktuře upozorním, že toto provedení rozvaděče neopovídá platným ČSN a je nutná výměna za typově ověřený kus.. Už vím jak to dopadne.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana