Ako presvedcit klienta s viziou prúdových chráničov značky Kanlux?

<< < (3/4) > >>

Jiří_Hrubý:
Kanlux si vytvořil hodně mizernou pověst, zaslouženě.  Nicméně jistá evoluce u nich probíhá, ale v té cenové relaci z principu nelze čekat zázraky.
Vím o několika rozvaděčich osazených Kanluxem, no, pokud nejsou zatěžovány dlouhodobě nadoraz,  vydrží.  Při hodnotách blížících se Ijm některé bzučí a pískají, po tvrdém zkratu se někdy zhorší přechodový odpor natolik, že je zapotřebí výměna. Že vybaví dříve je asi sichr výrobce který má zabránit dlouhodobému přetížení jističe, což v některých případech nemusí být naškodu, zvláště když si někdo svépomocí přezbrojí bytový rozvaděč se třemi jističi plný hliníku.
Ale jsou levné, schválené takže kdo chce kam...

Miroslav Minařík:
Citace: Patrik Dedík  05.04.2015, 04:52

Ano mám starosť o funkčnosť. Potom bude za mnou investor chodiť, že zákazník neni spokojný že mu to padá a ja budem ako najväčší ... že ako som to spravil

Asi jak to napsal Tomáš Fuk. Z pohledu právníka, který mi mne chtěl žalovat, že šířím nepravdu o jeho značce bych udělal dvě cenové verze, při které bude něco podstatně výhodnější. Pokud tam bude značka která vám vyhovuje. To je seriózní a na trhu naprosto normální.

IM:
Citace: Patrik Dedík  04.04.2015, 18:17

Robím rd na kľúč ako elektro časť a investor chce aby som rd vyzbrojil ističmi, chráničmi zn. Kanlux.

Naivně se domnívám, že uvedené přístroje montuje výrobce rozvaděčů či rozvodnic.  :'(

Jan Alin:
Já tyto situace řeším tak, že si zákazník požadovaný výrobek koupí sám a já mám záruku jen za montáž. Vadný přístroj ať si reklamuje sám a nese sám i náklady na výměnu.

František Sichinger:
Nevím jak to mají na slovensku ošetřeno uvedením výrobku na trh, ale u nás platí zákon 22 a rozvaděč by měl splnit požadavky ČSN EN 61439 dle využití.
Rozvaděč je výrobek pokud má víc než jeden prvek. Takže zákazník si může koupit, ale kdo mu ho složí a vybaví náležitostmi, pak je to problém i s tou zárukou.
Řekl bych že kdo uteče vyhraje.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana