ABB: Zásuvka s USB nabíječkou

<< < (3/3)

Václav Třetí:
Ještě jsem neměl tuto zásuvku s USB zdrojem v ruce, takže nemohu moc hodnotit, ale napadají mě různé myšlenky.

Jak dobře se zapojuje, zejména pak jako průběžná - t.j. zda se pod ní vejdou vodiče 6 x 2,5qmm při smyčkování ve standardní krabici KU 68 a jaká je kvalita svorek pro vodiče.

Jakou vlastní spotřebu má naprázdno (bez odběru) a zda se dá mechanicky odpojit. Odpojení vidím jako důležité nejen kvůli spotřebě, ale také kvůli měření při revizích.

Asi jsem staromilec, ale domů bych si je nedal. To mám raději dvojzásuvky, které jsou univerzálnější, mimo nabíječek do nich mohu zapojit cokoliv jiného. Možná bych měl pro výrobce nápad. Vyrábět nabíječku jako adapter na zásuvku nebo dvojzásuvku designově sjednocenou, která by se po zapojení do patřičného typu zásuvky tvářila jako její součást.

Roger:
Ps: Kvalitni 5V/2.1A zdroje (treba ten od Applu) maji naprazdno spotrebu mezi 0-0,4W (nejsem schopen zmerit pod 0,5 W)

Petr M:
A ještě jedna otázka je docela důležitá. Je USB nějak propojeno s PE, (PELV),  nebo to plave? Pokud to plave, splňuje to podmínky pro SELV?

Jan Franěk:
Ani ne 2 minuty hledání na netu  ;)

Tomáš Žabka:
Teď nedávno jsem pořídil toto PowerCube s USB ( https://www.alza.cz/powercube-extended-usb-d1145457.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CK3gx4yn08QCFagfwwodEaAAew )

Osobně se domnívám, že to je ideální řešení za celkem přijatelné peníze. Proud 0,7A V USB zásuvek ABB je dost málo. Tablet 10" v provozu bere kolem 1,0A, takže proud 0,7A nedá ani na to, aby tablet jel nonstop.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana