ABB: Zásuvka s USB nabíječkou

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
    ABB: Zásuvka s USB nabíječkou. Zásuvka s integrovanou USB nabíječkou slouží pro současné používání zásuvky a nabíjení mobilního koncového zařízení se standardním nabíjecím rozhraním dle ČSN EN 62684 pomocí USB kabelu typu A. Umožňuje nabíjet smartphony, tablety, fotoaparáty či MP3 přehrávače bez adaptéru. Díky standardizovan ému rozhraní pro nabíjení koncových mobilních zařízení už není ...
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Jozef BABJAK:
Snáď nebude problém s chladením. Namiesto USB zásuvky by sa z toho mohlo odvíjať na spôsob el. šnúry vysavača cca pol metra kábla ukončeného mikro-usb, a je to dokonalé. Ingenuity welcome!

Roman Šafránek:
Škoda toho proudu jen 0.7A. když dnes k větším telefonům (a to nemluvím o tabletech) je běžně dodávána 2A nabíječka. Zařízení s větší baterií se bude z tohohle nabíjet pořádně dlouho (pokud se vůbec nabije) a při jeho používání mu možná energie nebude stačit vůbec a pojede i tak částečně z baterie.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Roman Šafránek  27.03.2015, 08:46

Zařízení s větší baterií se bude z tohohle nabíjet pořádně dlouho (pokud se vůbec nabije)

Ani se nabíjet nezačne. Zkušenost s tabletem Samsung Galaxy Tab.

janhercik:
Můj tablet Samsung Galaxy Tab P5110 dobíjím běžně i dobíječkou na MT (0,55 A),  tablet dobíjení nesignalizuje a přitom se dobíjí, trvá to ale celou noc.
Cena (1300,-) za tuhle zásuvku mi přijde ještě vysoká, v Německu jsem našel několik levnějších a silnějších provedení, ale bohužel Shuko osazovat nechci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana