Aký zvolit kombinovaný istič+chránič zo šírkou 1. modulu?
Jiří x Svoboda:
Citace: Jan Franěk 24.03.2015, 05:48
Na našem trhu jich najdete samozřejmě více. Pokud je důležitá cena, máme tady Bonegu. Osobně jsem jističů DPN namontoval poměrně dost a bez problémů.
Pokud ale koukáte i po jiných vlastnostech, především kvalitě, zkuste například HAGER.
Jinak oba zmiňovaní výrobci, mají mnoho doplňků, které usnadňují vlastní montáž jejich jističů. Od speciálních propojovacích lišt, po růzé krytky a další drobnosti.
Toto jsou pouze jističe 1+N. Jednomodulové chrániče pro hager jsem viděl vyrábět v Izlake v ETI. Ale na náš trh je nedodávají a asi ani nebudou. Leda poptat přímo u techniků hagera.
Jan Franěk:
Citace: Jiří x Svoboda 24.03.2015, 16:18
Toto jsou pouze jističe 1+N. Jednomodulové chrániče pro hager jsem viděl vyrábět v Izlake v ETI. Ale na náš trh je nedodávají a asi ani nebudou. Leda poptat přímo u techniků hagera.
Máte pravdu. Omlouvám se za přehlédnutí. Jednomodulový jističochránič, jediný který znám z našich velkoobchodů, opravdu vyrábí firma Bonega.
Jirka Š. Svejkovský:
1M chránič od Bonegy je napěťově závislý a tudíž nepoužitelný. Podle mých informací je určen pro britský trh.
Marek Marko:
Treba sa skusit pozriet na Tracon http://sk.traconelectric.com/categories/05_03_03/Kombinovane-prudove-chranice-KVKVE-s-nadprudovou-ochranou-so-sirkou-1-modulu
Zo par som ich namontoval a ztial všetky ok, aj pri revizii dopadli dobre.
Ludovit Vozar:
Ďakujem za tip.
Mal som ich vytipované (pár vecí som kupoval z Traconu), len som čakal na nejakú odozvu z fóra Takže je s nimi dobrá skúsenosť?
Nevýhodu vidím vtom, že pri vybavení sa nevie, či to je z nadprúdu (istič) alebo z poruchov. prúdu (chránič)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana