Aký zvolit kombinovaný istič+chránič zo šírkou 1. modulu?

<< < (2/3) > >>

Jiří x Svoboda:
Citace: Jan Franěk  24.03.2015, 05:48

Na našem trhu jich najdete samozřejmě více. Pokud je důležitá cena, máme tady Bonegu. Osobně jsem jističů DPN namontoval poměrně dost a bez problémů.

Pokud ale koukáte i po jiných vlastnostech, především kvalitě, zkuste například HAGER.

Jinak oba zmiňovaní výrobci, mají mnoho doplňků, které usnadňují vlastní montáž jejich jističů. Od speciálních propojovacích lišt, po růzé krytky a další drobnosti.

Toto jsou pouze jističe 1+N. Jednomodulové chrániče pro hager jsem viděl vyrábět v Izlake v ETI. Ale na náš trh je nedodávají a asi ani nebudou. Leda poptat přímo u techniků hagera.

Jan Franěk:
Citace: Jiří x Svoboda  24.03.2015, 16:18

Toto jsou pouze jističe 1+N. Jednomodulové chrániče pro hager jsem viděl vyrábět v Izlake v ETI. Ale na náš trh je nedodávají a asi ani nebudou. Leda poptat přímo u techniků hagera.

Máte pravdu. Omlouvám se za přehlédnutí. Jednomodulový jističochránič, jediný který znám z našich velkoobchodů, opravdu vyrábí firma Bonega.

Jirka Š. Svejkovský:
1M chránič od Bonegy je napěťově závislý a tudíž nepoužitelný. Podle mých informací je určen pro britský trh.

Marek Marko:
Treba sa skusit pozriet na Tracon http://sk.traconelectric.com/categories/05_03_03/Kombinovane-prudove-chranice-KVKVE-s-nadprudovou-ochranou-so-sirkou-1-modulu
Zo par som ich namontoval a ztial všetky ok, aj pri revizii dopadli dobre.

Ludovit Vozar:
Ďakujem za tip.
Mal som ich vytipované (pár vecí som kupoval z Traconu),  len som čakal na nejakú odozvu z fóra Takže je s nimi dobrá skúsenosť?
Nevýhodu vidím vtom, že pri vybavení sa nevie, či to je z nadprúdu (istič) alebo z poruchov. prúdu (chránič)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana