Je třeba samostatný chránič pro sporák?

<< < (5/10) > >>

Vít Rotrekl:
Citace: František Janeček  15.03.2015, 10:24

Fuj tajbl.Dovolte abych si odplivl.To není nic moc na chlubení.

Co se vam nelibi? Dyt je to ABB Tango, nebo mate spise na mysli provedeni? To jiste mouchy, ale na odplivnuti to neni. Jsou daleko horsi veci.

Juraj Rojko:
Citace: Vít Rotrekl  15.03.2015, 14:25

Co se vam nelibi? Dyt je to ABB Tango, nebo mate spise na mysli provedeni? To jiste mouchy, ale na odplivnuti to neni. Jsou daleko horsi veci.

Ten plivanec asi nepatřil vypínači samotnému, ale jeho umístění a celkovému provedení...

František Janeček:
Citace: Juraj Rojko  15.03.2015, 15:32

Ten plivanec asi nepatřil vypínači samotnému, ale jeho umístění a celkovému provedení...

Přesně tak, pane kolego.Spinač Tango ještě poznám a takovouhle čuňárnu, typu řemeslo braň se, bych si zrovna jako příklad hezkého designu  nefotil. :)

Pavel Horský:
Provedení na fotografii je opravdu hnusné. Ono totiž nestačí jen vědět jaký typ materiálu použít, ale také jak ho použít a mít v sobě nějaké to estetické cítění.
V době montážní činnosti jsem pracoval s kolegou, kterého jsem nesměl pouštět k žádné finální práci. To co dovedl udělat bylo vždy hrozné, ale on o tom nevěděl. Jemu se to vždy strašně líbilo a divil se, když jsem nadával.

Radim Strycharski:
Toto zapojení jsem neprováděl, pouze revidoval. Nicméně mě překvapuje, jak odpudivě to na mnohé z vás působí. Tahle instalace není v žádném obýváku ani v koupelně, ale v jedné zaměstnanecké šatně. Vypínač byl montován při osazeném boileru, čili může být i dodatečně opravován a je snadno přístupný pro obsluhu. Poprvé jsem dokonce viděl, že byl kabel k boileru uložen do chráničky, i když k tomu není žádný důvod. Stejně tak i ten vypínač je nadstandardní, přestože tam vypínač nemusel být vůbec žádný. Takže jsem fakt vašimi reakcemi překvapen, v naprosté většině reviduji daleko horší instalace.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana