EMOS: Katalog spotřebních a instalačních prvků 2014/15
Lukáš Rotrekl:
Citace: Jan Franěk 10.03.2015, 10:16
Ne že bych s těmito produkty byl vždy spokojen, ale nebylo v otázce náhodou co pozitvního a konstruktivníh o by jste doplnili? :D
Že už jsem od nich dlouho nemusel nic koupit? :D
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 10.03.2015, 10:16
Ne že bych s těmito produkty byl vždy spokojen, ale nebylo v otázce náhodou co pozitvního a konstruktivníh o by jste doplnili? :D
To je takový český sport. U nás se zásadně nikdo nechválí. Umíme kvalitně kritizovat a stěžovat si. A když to shrneme aká je situácia v našej krajině, tak pak je to jasné ...
Petr M:
Ok, tak je teda pochválím. Mají tak skvělý prodejce, že se nacpali všude od elektro velkoobchodů po vesnický koloniál.
Druhá pochvala jsou ceny. Vyrobit ty produkty za jejich ceny a ještě z toho mít vývar, to chce sehnat hodně levný otroky a hodně šizení ve výrobě. Určitě si s obojím dali hodně práce a udělali ji opravdu poctivě, klobouk dolů ;)
Třetí pochvalu už napsal Lukáš Rotrekl. Nic dalšího pozitivního mě nějak nenapadá... :-[
(Vím, že je to placená reklama a nehodí se inzerenta moc shazovat, ale automechanik by taky asi nechválil prodejce oleje, který během týdne vyžere díru do motoru.)
Lukáš Rotrekl:
Umím i pochválit, jenže když se řekne Emos vybavím si levný úsporky, izolačky, svorkovnice (čokolády) nevalné kvality, když kouknu na jejich web, vidím kdysi oblíbené baterie a akumulátory GP, které mám pocit, alespoň z posledních zkušenosti, šly kvalitou někam do háje .... To mě nějak odrazuje od toho zkoumat další produkty. Ale třeba přijde někdo z kolegů s opačnou zkušeností.
Juraj Rojko:
Pozitivní je, že prodávají dokonale bezpečné prodlužovací kabely na bubnu. Sice je bezpečnosti dosaženo tak, že do nich nejde zasunout vidlice přístroje, ale zase se tím zcela eliminují možné úrazy (ne)připojeným zařízením. Pokud tedy pomineme zásah kolegy ze vzteku odhozenou vrtačkou či bubnem, ale to již způsobeno vadou výrobku, ale chatrnou psychickou odolností řemeslníka.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana