GREENLUX: Aktuální atalog osvětlení a světelných zdrojů
Radek Červený:
Mirku, nejsem z těch, co by kvůli kdejakému dreku, co je na trhu, naháněli manažera někde v Šanghaji. Zařadím produkt mezi dreky, čili mimo můj okruh zájmu a život běží dál.
Jen mě dokáže nadzvednout ze židle, když se pak někdo začne veřejně prsit, jak jsou bezvadní.....
Citace: František Tuček 24.11.2017, 09:02
Katalog produktů GREENLUX 2017
Tato značka nedávno rozvířila naše technické znalosti o účinnosti LED zdroje v kancelářských svítidlech. Přičemž sortiment značky potkáváme často a žádné pochybnosti praktiků neregistrujeme .
Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený 25.11.2017, 12:06
Mirku, nejsem z těch, co by kvůli kdejakému dreku, co je na trhu, naháněli manažera někde v Šanghaji. Zařadím produkt mezi dreky, čili mimo můj okruh zájmu a život běží dál.
Jen mě dokáže nadzvednout ze židle, když se pak někdo začne veřejně prsit, jak jsou bezvadní.....
Tak nějak nevím o jaké Šangaji mluvíš. Myslím, že Pavel Kovář bydlí na Moravě a to, co říkal mi nepřipadalo, že by se moc bil v prsa.
Tak tohoto chlapíka bych se ptal na případnou nekvalitu. Tedy v případě Greenluxu, ostatní ...luxy neznám.
Radek Červený:
Mirku, bývá dobrým zvykem, že slušný výrobce reaguje na zpětnou vazbu v této diskuzi. Nemám problém s panem Kovářem diskutovat a třeba dojdeme i k tomu, že se mýlím.
A třeba by mohl prozradit i to, jestli máme objednávat šarži z pondělí, středy či pátku. Jak si jinak vysvětlit, že například svítidla LED 90 VEGA na jedné zakázce během tří let jsou vyměněna 12 ks z 12, u mě doma je to tak 50 na 50 a na jiné zakázce třeba fungují bez chyby dodnes? A proč jsem musel u VEGY rezignovat, koupit proudový pásek renomovaného dodavatele, svítidla přebastlit a nahradit drivery drivery od Mean Wellu, abych se nadále nemusel na reklamace vracet a byl klid?
Mimochodem, koukl jsem na ty svítidla Virgo.... myšlenka je to zajímavá, to je asi tak vše.
Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený 25.11.2017, 13:05
Mirku, bývá dobrým zvykem, že slušný výrobce reaguje na zpětnou vazbu v této diskuzi.
To v případě, že to někoho naučím. Jinak je to utopie.
Zůstal bych u klasického přímého spojení.
Komerční sdělení:
GREENLUX: Svítidlo GOLY – praktické HIGH-BAY svítidlo do projektů
LED svítidlo GOLY představuje moderní a efektivní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY. Je určeno pro nasvětlení rozsáhlých prostor s vysokými stropy a díky dosaženému krytí IP65 lze svítidlo využít i v náročnějších podmínkách např. ve skladových, výrobních, obchodních, sportovních, odbavovacích halách a podobně. Materiál tělesa svítidla i plášť LED předřadníku je vyroben z tlakově lisovaných hliníkových dílů, které mají matný černý lak. Konstrukce tělesa zajišťuje optimální chlazení LED zdroje ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
GREENLUX: Svítidlo GOLY – praktické HIGH-BAY svítidlo do projektů
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana