Projde automatický odpojovač v česku revizí?

<< < (2/3) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Doporučuju pouze do domácností, kde zásadně nepoužívají GSM ani Wifi techniku, bydlí 100km od civilizace a televize je pro ně pohled na jalovici.

ajne:
Zdeněk Pikhart: Ceník je na stránkách výrobku, včetně doplňků jako jsou BIO CYKY 3x2,5, antismogový baldachýn atp :-) Můžete vybírat.

(poklona)  adminovi za úpravu tématu, sám jsem moc nevěděl, jak nadpis zformulovat.

Jinak já osobně bych to nikomu nedoporučil, přijde mi to jako naprostý nesmysl, a ještě ten zázrak stojí skoro 3000 s DPH, no nekupte to. A moc si neumím představit, jak funguje to detekční napětí, přece nemůže rozeznat pokud o zapnutí zdrojů ve spotřebičích, a pochybuju že by dokázal detekovat LED žárovku nebo zářivku. Leda tak obyč. klasiku (která se stejně doma "nesmí" používat, protože pouze pro průmysl).

Zdeněk Pikhart:
tady je ještě verze od osvědčeného výrobce
http://.../eshop/spinaci-pristroje-povelove-a-signalni-prvky-radova-zastavba/pomocne-pristroje/odpojovac-site-nak16-3-16a-230v-ur3i2010.html

Martin Novák:
Osobne jsem se s tim setkal zatim asi dva krat. Domnivam se, ze kdo chce kam, pomozme mu tam. Pokud je nekdo presvedceny, ze podobny pristroj jej ochrani pred nejakym rizikem a je ochoten si za nej zaplatit, at si jej klidne namontuje. I placebo muze byt za jistych okolnosti lekem.

A pokud jde o revizi: Jako prvni zkontrolovat, zda proti zemi neni na vodicich napeti vyssi, nez bezpecne. Pak "nabudit" odpojovac treba lampickou aby sepnul a zcela normalne reviznim pristrojem zkontrolovat. Nevidim duvod, proc by to nemelo projit revizi, pokud je tomu predrazen chranic...

Zatim co jsem se ja dva krat setkal s podobnou instalaci, tak to bylo u lidi, co fakt zili "prirodnim" zivotem nekde mimo mesto. Jedna pani co to mela doma dokonce nemela ani mobil, jen pevnou linku kvuli alarmu a na strese nemela ani antenu na TV, ta byla pripojena akorat k DVD prehravaci a pry ji dcera nosi to, co se oplati videt na USB...  

IM:
Odpověď: Výrobky se nerevidují.  :(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana