Jak rozdělit napájení rozvaděčů?
Valenta Petr:
Jak rozdělit napájení rozvaděčů, když mám přiveden od elektroměrové části 3f kabel a potřebuji tento rozdělit po třech fázích dále do hlavního rozvaděče a do dvou podružných rozvaděčů?
Já samozřejmě elektrikář nejsem ale tento mi poradil koupit 3ks svorek RSA 10 a to mi přijde docela málo, když na vstupu mají být 3 vodiče a na výstupu celkem 9 vodičů a to vše v přůřezu 6.
Jaké je jiné řešení prosím?
Petr M:
Pozvat si profíka a ne tahat o půlnoci rozumy z ožralýho matly (norm) Je vidět, že ten "odborník" o tom ví ještě míň, než vy.
Mimochodem, to máte všechny spotřebiče D 400V? :o Nebo jedete za trafem v IT?
Pavel Stránský 111:
Řadovými svorkami to samozřejmě za jistých okolností vyřešit jde! Domluvte se z někým kdo to má k vám blízko a na místě si to prohlídne a navrhne vám nejlepší řešení!
Pavel Horský:
Napište odkud jste a on se tu pak o vás někdo postará. Chce to vidět. Nejde mi vůbec do hlavy, jak vám mohl elektrikář dát radu "kup si tři svorky a měj se". Co to je za týpka?
Jiří Buben:
Citace: Pavel Horský 18.02.2015, 15:25
Napište odkud jste a on se tu pak o vás někdo postará. Chce to vidět. Nejde mi vůbec do hlavy, jak vám mohl elektrikář dát radu "kup si tři svorky a měj se". Co to je za týpka?
Melouchář. Ty totiž s oblibou nechávají materiál nakupovat samotného zákazníka. Jednou mi takový chudák volá ze skladu jestli může koupit to či ono, protože to co mu řekl "elektrikář" nemají a nabízejí mu náhradu. Už mě to ani nepřekvapuje.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana