Shonin XM Anomally Brno 2015

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
Anomálie je neobvyklá událost v megatechnologi cké hře Ingress. Shonin je únorový název pro Anomálii, která se koná současně ve Florencii, Brně, Alexandrii, Austinu, Las Vegas, Atlantě, Medellinu, Bilbau, Pasadeně, Limě, Denveru, Orlandu, Hanoveru, Cardiffu, Reykjavíku, Yekaterinburgu, Kyotu, Adelaine, Cristchurchu a čínské Guangzhou!
Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Josef Vybíhal:
 (poklona)  nerozumím tomu, že mám itemy nechat doma. Druhý účet nemám  :-[,  mohl bych si prosím na některém z vašich domácích účtů schovat jednu, dvě kapsle?

Dík ::)

Josef Vybíhal:
Aha,  (poklona)  za námět, toto v trainingu totiž nebylo. Pokud jsem sirotek, tak bych to měl podle tebe řešit jak?

Vítězslav Ferko:
Citace: Josef Vybíhal  16.02.2015, 12:54

Aha,  (poklona)  za námět, toto v trainingu totiž nebylo. Pokud jsem sirotek, tak bych to měl podle tebe řešit jak?

Je to jednoduché, zkontaktuj svou místní komunitu a domluv se s někým, kdo se nezúčastní. Určitě se objeví hned několik lidí, kteří ti rádi pomůžou :)

Miroslav Minařík:
Citace: Josef Vybíhal  16.02.2015, 12:54

Toto je komunitní hra, která svými pravidly vytváří kontakty. Proto termín "sirotek" se do této gamesky nehodí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana