Setkal se někdo na území ČR s ochranou před obloukem 5SM6011-1?

<< < (3/3)

Jozef BABJAK:
Citace: Milan Hudec  11.02.2015, 08:39

Kamarád si ho testuje, zatím to vypadá, že z takto chráněných zásuvek nelze vysávat, vrtat a krmit zdroje NB.

Citace: Zdeněk Friedrich  11.02.2015, 09:07

Hlavně by mě zajímalo, jestli by to někdo z výrobců rozvaděčů "uměl" legálně osadit do rozvodnice dle souboru ČSN EN 61439.

Ak sa prudko nemýlim, tieto prístroje majú striktne danú montážnu polohu a zatiaľ som sa stretol iba s "americkým" prevedením, kde sa modulárne prístroje montujú horizontálne.

Hynek Havliš:
....Ak sa prudko nemýlim, tieto prístroje majú striktne danú montážnu polohu a zatiaľ som sa stretol iba s "americkým" prevedením, kde sa modulárne prístroje montujú horizontálne.. .

V dokumentu Siemens s názvem "SENTRON Brandschutzsch alter 5SM6" se píše, že se přístroj montuje normálně na DIN lištu. Spíš mě zaujalo, jak funguje, tedy velmi zhruba tak, že měří kmitočet procházejícího proudu a nějaký procesor nějak výpočtem identifikuje oblouk.
Takže by mě zajímalo, jak bude odolný EMC v průmyslovém prostředí a jak bude fungovat po deseti letech. Osobně bych mu v tomto moc nevěřil.

Zdeněk Friedrich:
Citace: Jozef BABJAK  11.02.2015, 14:51

Ak sa prudko nemýlim, tieto prístroje majú striktne danú montážnu polohu a zatiaľ som sa stretol iba s "americkým" prevedením, kde sa modulárne prístroje montujú horizontálne.

To asi nebude ten zásadní problém viz datasheet.

Zdeněk Friedrich:
Citace: Hynek Havliš  11.02.2015, 16:37

Takže by mě zajímalo, jak bude odolný EMC v průmyslovém prostředí a jak bude fungovat po deseti letech. Osobně bych mu v tomto moc nevěřil.

Přístroj nebude asi, dle dostupných informací, určen primárně pro průmyslové využití, kde by měla fungovat odborná údržba, ale jeho využití vidím spíše jako ochranu pro RD a byty, ve kterých se pravidelná údržba spíše nedělá.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana