Mohu připojit sporák přes prodlužovací šňůru?
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Petr M 02.02.2015, 15:40
Takže není problém posunout trubku s plynem, ale je problém vykroužit KU68 a vydloubnout drážku do původní krabice? Resl. hodit tam kousek lišty za skříňku a napojit wagovnou na místo té původní? :o
Je to velký problém. Alespoň u mě doma. :)
Zdenek Hejčl:
To je všude stejné pánové. Pokud doma děláte bordel při sekání u práce, kterou děláte sami, tak se domácí může..... (plc) (dabel)
Ale pokud bordel dělá někdo cizí..... 8) (beach)
To se raději domácí paní kousne do jazyku. ;) o:-)
A na cizího je jako o:-)
Petr M:
No, my jsme si to hned při koupi domu vyjasnili.
Co je pod omítkou, to je moje starost a do to nekecá. Jak si nazdobí druhou stranu omítky, to je její boj a do toho nekecám já ...
A když tam nechce lištu, tak holt přijde na řadu kamarád majzlík ;)
Co potřebuju já, to už mám zadrátovaný (silařina, strukturka, regulace topení,...). Co chce ona, to holt musí přetrpět... >:D
Ján Garaj:
Citace: Milan Hudec 01.02.2015, 16:34
Pokud bych byl elektrikář, tak si vyměním celou šnůru za delší.
U kombi sporáků či plynových s el. zapalováním mám spíše problém s kovovou plynovou hadicí.
Najmenej dva roky nič nevymeníte.Str atíte záruku. Naozaj, ten kombi sporák má tú elektrickú hadicu dosť dlhú na to, aby dosiahla do vedľajšej skrinky.Bol som si to obzrieť na úplne novom kombi.Zajtra ho mám zapojiť.Niet nič ľahšie, ako zasunúť vidlicu do už pripravenej zásuvky cca 60 cm nad zemou.A je to.
Milan Hudec:
Citace: Ján Garaj 08.02.2015, 15:48
Citace: Milan Hudec 01.02.2015, 16:34
Pokud bych byl elektrikář, tak si vyměním celou šnůru za delší.
U kombi sporáků či plynových s el. zapalováním mám spíše problém s kovovou plynovou hadicí.
Najmenej dva roky nič nevymeníte.Str atíte záruku. Naozaj, ten kombi sporák má tú elektrickú hadicu dosť dlhú na to, aby dosiahla do vedľajšej skrinky.Bol som si to obzrieť na úplne novom kombi.Zajtra ho mám zapojiť.Niet nič ľahšie, ako zasunúť vidlicu do už pripravenej zásuvky cca 60 cm nad zemou.A je to.
Tak ještě jednou:
Pokud si koupím sporáček, a bude mít o půl metru kratší šnůru, tak si ji prostě vyměnim za delší, tu záruku risknu (bude samo. rozdíl pokud to bude plotýnkáč za tisícovku, či průmyslový za 100 000), rozhodně nenasadím prodlužku, s posunutím zásuvky elektrikářsky problém nemám, nicméně o bordelu v bytě rozhoduje někdo jiný.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana