Jak se zapojují zásuvky nejlépe?

<< < (2/4) > >>

Marcel Hustak:
 (poklona)  vsem za rady.
Na pasoviny jsem si to delam vzdy pro sebe a na sobe clovek nesetri.

Co se tyce odpovedi ze bych si mel pozvat nekoho kdo tomu rozumi.
Diky bohu tomu rozumim sam nejen ze jsem ukoncil skolu elektro silnoprod, ale diky bohu mam i platne zkousky §6 a §7  Vyhl. 50.

Zdeněk Pikhart:
Citace: Marcel Hustak  10.01.2015, 11:03

(poklona)  vsem za rady.
Na pasoviny jsem si to delam vzdy pro sebe a na sobe clovek nesetri.

Co se tyce odpovedi ze bych si mel pozvat nekoho kdo tomu rozumi.
Diky bohu tomu rozumim sam nejen ze jsem ukoncil skolu elektro silnoprod, ale diky bohu mam i platne zkousky §6 a §7  Vyhl. 50.

Tak proč se ptáte? Jako u každého přístroje se podívejte do návodu k montáži daného typu a zapojujte.

Jiří Schwarz:
Citace: Marcel Hustak  10.01.2015, 11:03

...

To je docela ostuda pro ty, kdo vám dali "papír o ukončení školy",  je to docela ostuda a průšvih pro ty, kdo vám nechali udělat zkoušku podle §6 a 7 vyhl. 50/1978!!
Je to jako kdyby se chlubil řidičským průkazem někdo, kdo neví, že ta placka, kterou viděl u silnice, a myslí si o ní, že to je rajčatovo tvarohový koláč, je dopravní značka Zákaz vjezdu!

Prozradíte nám, kde může získat zkoušku podle vyhl. 50/1978 Sb. člověk, který má zásadní nedostatky ve znalostech?

David Hruda:
On je náš obor tak široce rozvětvený, že i člověk s §§ 6, 7 nemusí přijít do styku s instalacemi zásuvek v domě, tak bych nebyl tak příkrý.
Dobře, že se zeptá, než aby byl mistr světa a pak...

František Šohajda:
Citace

Prozradíte nám, kde může získat zkoušku podle vyhl. 50/1978 Sb. člověk, který má zásadní nedostatky ve znalostech?

Já bych to tak nezevšeobecňov al...
Když jsem se se známým vsadil, že nemůže mít Vyhl.50, tak jsem prohrál! :'(
ON vyučení instalatér (což jsem věděl) ,  dělal servisáka na plynové kotle a tam vyžadovali Vyhl50  na elektriku kotle, jako součást oprav...
Myslíte že ji měl ? ANO měl ! a to i s oficiálním dokladem ! (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana