Proč peče trouba u sporáku Mora nerovnoměrně?
František Šohajda:
Někdy i "pantíky" nedolehnou tam, kam mají a neuzavřou dveře pořádně...
Tam bývá těsnění v pořádku!
Jiří Buben:
Citace: Pavel Dolejš 33 27.11.2014, 04:36
Přesně tohlu dělá i naše MORA- odpor spirál je + - OK. Řešíme to otočením plechu v půlce pečení ... ?
Taky řešení. Jenže pokud trouba pekla rovnoměrně, tak to má nějakou příčinu a ta se dá odstranit. Jiná písnička by byla, kdyby to dělalo od samého začátku.
Kolegové, dík za rady. Už jsem se zase přistihl, že špekuluji o složitózním problému a znovu se potvrzuje, že nejjednodušší vysvětlení je většinou to správné. ;)
Václav Třetí:
Také se přikláním k té netěsnosti, setkal jsem se s několika vadnými tělísky do trouby, která částečně topila (ostatní byla vadná tak, že netopila vůbec nebo způsobovala zkrat), ovšem vždy se jednalo o tělíska, kterým se říkalo "šavle" a používala se v troubách, které vyráběl OPP Beroun naposledy asi tak před 30 léty.
Marcel Čelín:
A co takhle volat servis výrobce?
Jiří Buben:
Citace: Marcel Čelín 29.11.2014, 20:35
A co takhle volat servis výrobce?
Vážený pane Čelíne,
to že mám u této závady problém určit příčinu neznamená, že se na zákazníka vykašlu a odkážu ho na servis výrobce, nebo na jiný servis, tak jak to provedl někdo přede mnou. O kvalitách předchůdce svědčí i to, že jím bylo tvrzeno, že se na tento sporák nedá sehnat náhradní signálka. Zajímavé je, že jsem ji ve středu objednal a v pátek mi dorazila společně s těsněním. Klidně se přiznám, že nevím a neznám vše a to i zákazníkovi. Poradit se s kolegy není nic špatného. Také rád poradím, když jsem osloven, pokud mám k danému problému co říct a poradit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana