Co je to kvadrokoptéra a jak k ní přijde elektrikář

<< < (2/3) > >>

Radek Červený:
Já je Miro klidně naskladním, 2500 Wagovek mám tak na půl roku ;) Jen se musím mrknout na ceny ;)

Jiří Schwarz:
Kvadrokoptéra? To je na tahání kabelů. Neznáte?
Jeden panelák, na střeše se na kvadrokoptéru naváže režná nit, přeletí se na sousední panelák. Po té niti se přetáhne silný vlasec (na kratší vzdálenost se dá použít např. výplet do tenisové rakety nebo něco podobného) a po tom se už dá natáhnout mezi baráky optika...

Honza Krepl:
Citace: Miroslav Minařík  18.11.2014, 12:14

Myslím, že mám dobrou fantazii k čemu tento kvadrotulník použít, jen si nedovedu představit co se stane pokud odletí z dosahu řízení. To by mohl někoho zranit.

Pokud ztratí řídící signál tak zastaví a pomalu začne klesat dokud nedosedne - teda aspoň ty kvalitnější  ;)  A pokud by unesla aspoň kilo tak b mě napadlo habakuk možností využití - revize, tahání, zásobení spojovacím materiálem a dál a dál... :-)

Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený  18.11.2014, 16:16

Já je Miro klidně naskladním, 2500 Wagovek mám tak na půl roku ;) Jen se musím mrknout na ceny ;)

Tak REXEL si tedy můžeš škrtnout, no!
Snad máš domluvené u VO dobré kondice, ne?

Petr Liskar:
Citace: Jiří Schwarz  18.11.2014, 17:36

Kvadrokoptéra? To je na tahání kabelů. Neznáte?
Jeden panelák, na střeše se na kvadrokoptéru naváže režná nit, přeletí se na sousední panelák. Po té niti se přetáhne silný vlasec (na kratší vzdálenost se dá použít např. výplet do tenisové rakety nebo něco podobného) a po tom se už dá natáhnout mezi baráky optika...

Jojo, holt pokrok se nezapře.
Já na to používal rybářský prut a zábavní pyrotechniku. Tyčku rachejtle jsem nasunul do vodících oček prutu. Na konec tyčky přivázal konec vlasce, vyklopil naviják, zapálil doutnák a prutem namířil do požadovaného směru...  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana