Máte někdo praktickou zkušenost s Mastech MS6818?

(1/2) > >>

David Hruda:
Uvažuji o nákupu, ale jsem takový váhavý nákupčí, tak bych potřeboval popostrčit, jesti ano nebo ne.
Znáte někdo osobně tenhle vyhledávač, a pokud ano, můžete ho doporučit?

Milan Otras:

Vôbec by som neodporúčal.Pr ed niekoľkými rokmi som si zakúpil podobný lokátor káblov od Fluke (medzi výrobcami meracích prístrojov  je to asi špička) stál cca 800 € http://eshop.micronix.sk/meracia-technika/revizne-pristroje/hladanie-triedenie-a-dlzka-kablov/pristroje-pre-hladanie-kablov/fluke-2042.html a napriek tomu že sme sa s kolegom veľmi intenzívne snažili nájsť kábel k vypínaču s týmto meracím prístrojom to nebola šanca. Nemyslím že by to lepšie zvládol váš vitipovaný lokátor.Pri hladaní káblov sú isté fizikálne javy ktoré bežné meracie prístroje nedokážu zvládnúť

Zdeněk Mazač:
Zkoušel jsem různé lokátory, ale nakonec jsem zjistil, že at se použije cokoliv, nikdy to není úplně to pravé, vždy to chce zkušenost, odhad.......
A protože mám Metrel XA a ten má také zdroj signálu a lze ho použít jen se sondou z Line Tracer MI 2093, zvolil jsem tento lokátor.
Lokátor na otestování mohu zapůjčit.

David Hruda:
Já mám Metrel AT, tam jde připojit lokátor taky, ale neznám nikoho, kdo by ho používal.
Jaké máte zkušenosti, co se týče spolehlivosti vyhledání podle hloubky uložení apod.

Cenově to vyjde podobně jako ten Mastech, ale propagační texty toho Mastechu z něj dělají něco lepšího, tak bych potřeboval nějaké srovnání.

Zdeněk Mazač:
Nelze takhle jednoznačně odpovědět, do hry vstupuje mnoho faktorů. Občas se mi osvědčila i selektivní sonda, která se dá připojit přímo na vyhledávací část.
Na hledání kabelů občas použiju detektor kovu GMS 120Professiona l přepnutý na kovy, je to lepší, než když je přepnutý na hledání kabelů. Ale i tohle je o zkušenosti.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana