Už jste se setkali se značkou Morek CZ?

(1/2) > >>

Jan Vejvoda:
MOREK CZ posiluje postavení skandinávských značek na českém a slovenském trhu
    Na českém trhu se v létě objevila nová značka! Estonská společnost MOREK IT OU svojí tuzemskou akvizicí MOREK CZ posiluje postavení skandinávských značek OUNEVA a TRELLEBORG na českém a slovenském trhu. Co vše MOREK CZ nabízí za sortiment? Které finské producenty elektrotechnic kého materiálu zastupuje? V nabídce nalezneme například univerzální řadové svorky OTL či rozbočovací svorkovnice firmy OUNEVA nebo elastomerové průchodky a průchodové desky firmy TRELLEBORG. Více informací včetně odkazů na katalogy těchto značek naleznete v článku.
    Zdroj: zde...

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
    Už jste se setkali se značkou Morek CZ?

Milan Hudec:
Se sázím, že ony šestihranné hlavy jsou tak blízko sebe, že nepůjdou utahovat nástrčákem, v posledních letech je to nějaká móda či co, zítra uvidím.

Vít Rotrekl:
Svorky OTL znám a rád je používám, do elektroměrovýc h rozvaděčů místo orig řadovek, když je potřeba připojit silnější kabel než 4x16mm2. Jsou pěkně nízké, že se vlezou pod kryt ER, jdou pěkně utáhnout a nebojím se, že šroubkem ulomím(přecvaknu) přívodní/odvodní PEN a vím, že bude držet narozdíl od nepříliš přesvědčivého 7mi dírového PEN-můstku.
Stejně tak jsme už použili už tu průchodkovou desku. O té už tu byla debata... Ale pokud se nepletu tak to prodávalo Elektro Bečov.

MrPeter:
Taky jsem se s těmito svorkami setkal u Elektro Bečov. S těmito svorkami se dobře pracuje.

Radek Červený:
Citace: Vít Rotrekl  02.09.2014, 22:05

Svorky OTL znám a rád je používám, do elektroměrovýc h rozvaděčů místo orig řadovek, když je potřeba připojit silnější kabel než 4x16mm2. Jsou pěkně nízké, že se vlezou pod kryt ER, jdou pěkně utáhnout a nebojím se, že šroubkem ulomím(přecvaknu) přívodní/odvodní PEN a vím, že bude držet narozdíl od nepříliš přesvědčivého 7mi dírového PEN-můstku.
Stejně tak jsme už použili už tu průchodkovou desku. O té už tu byla debata... Ale pokud se nepletu tak to prodávalo Elektro Bečov.

Ty svorky jsou opravdu dobré, také už jsem s nimi měl tu čest.
Na straně druhé, ty průchodkové desky z Bečova byly pěkné shitky, byť cena je lákavá. Pokud je i zde výrobcem stejná fabrika, bylo by škoda kazit hned ze startu jméno nové značky takovým drekem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana