Lze mít elektroměrový rozvaděč v pilíři místo plynu?

<< < (2/2)

Zdenek Hejčl:
Dovolím si upozornit:  kruci práce, nechce se mi makat, nešlo by to bez práce??  :D

burys:
Takove reseni je neprofesionaln i. Navic pokud je trubka pod tlakem tak celkove nestastne. Doporucuji koupit elektromerovy rozvadec s pilirkem do pudy a usadit vedle taky aby to bylo usazeno ke stavajicimu piliry a aby to s nim i licovalo jak z hlediska vysky piliru tak i z hlediska bocniho licovani, snad mi rozumite
. Z hlediska estetiky to bude i ladit uvidite.

Ludvík Kubík:
Na tom přívodu plynu je na rámu a dvířkách dost pokročilé stádium koroze. Tohle je třeba opravit. Rozhodně bych netvrdil, že plyn nebude nikdy využíván, já osobně bych pro elektroměr dozdil pilíř.

Jiří Košecký:
No dobrá, tak jste mě přesvědčili a pilíř zvednu do výšky...
V současné době je cca 120cm vysoký, takže když se přidá 60cm tak se to akorát vejde do maximální výšky elektroměru.

Do boku moc nemůžu, nebo pak to bude překážet budoucímu vjezdu na pozemek.

Ta plynová přípojka je tam zcela na nic, takže jsem chtěl zabít dvě mouchy jednou ranou. Zbavit se přípojky a udělat elektroměr.
Bude zde stát pasivní dům včetně TČ a snad D55d tarifu, takže nevidím jediný důvod plyn používat.

Jinak je zajímavé že zde může člověk založit otázku jako neregistrovaný, ale aby si na ní mohl odpověděl tak musí mít registraci.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana