Najde se vstřícný revizní technik z Brna pro kutila, který nechce elektrikáře?
Daniel Hudzík:
Keby ste boli z okolia Ziliny, velmi rad Vam pomozem.. nie je vsetko o peniazoch a radsej pomozem kutilovi, ktory sa pyta a v konecnom dosledku je mnoho krat preciznejsi nez znudeny profesional, ktory sa len ohana zakonmi a vyhlaskami...
Vsetci vieme, ze kutilovia su, boli a budu a vsetky reci o tom, ze elektrika je VTZ a ze tam laik nema co robit su uplne bezpredmetne, lebo vsetci vieme,aka je realita. A ked niekto nevie, tak len cez svoje normy a teorie nevidi do praxe.
Jiří Kovář12:
Citace: Marek Kocan 15.08.2014, 11:27
Co myslím tím vstřícný?
- jsem kutil, mám nějaké nápady, něco bych si udělal sám, něco případně ne. Našel by se v Brně - ideálně JZ Brna - revizák, který by byl ochotný párkrát přijít, prodiskutovat, operativně třeba poradit mailem, prostě spíš takový poradce na telefonu (byť telefon ne:) ), než klasický revizní technik.
Neříkám, že to chci zadarmo, ale zase bych za to nemohl dávat nějak enormně moc. Prostě nějaká spolupráce na volnější bázi, bez nějakých průkazných papírových výstupů. Oficiální věci, jako revize apod., samozřejmě za plnou cenu, nemyslím to jinak. Pokud by se takový zájemce našel, mohl by se mi, prosím ozvat? A případně pokud je to požadavek mimo mísu, tak jak to obvykle řešíte, jako dodavatelé? ....
Klidně do toho pujdu:
Konzultace na telefonu 350Kč/ každá i započatá 1/4 hodina
Konzultace na místě 750,-/započatá hodina
cestovné 19,-/km
tratný čas na cestě 250/hod (i započatých)
Jan Franěk:
Zajímalo by mě, zda byla některá z nabídek využita. Předpokládám, že nikoliv.
Radek Červený:
Honzo, u mě ticho po pěšině. Ale chápu to, podstřelil jsem cenu a vypadám nedůvěryhodně ;)
Michael Tejčka:
Citace: Jan Franěk 30.08.2014, 22:53
Zajímalo by mě, zda byla některá z nabídek využita. Předpokládám, že nikoliv.
Tazatel zřejmě bude z řad takových to "tady máš na pivo dík" :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana