Najde se vstřícný revizní technik z Brna pro kutila, který nechce elektrikáře?
Pavel Horský:
A já bych do toho docela rád šel, jen nás dělí cca 300km. Nebyl bych ovšem levný. Své vědomosti mě stály již tolik peněz, že je nehodlám prodávat za almužnu jen proto, aby měl zákazník dobrý pocit z malého úbytku financí ve své portmonce.
Oldřich Morávek:
Já bych do toho šel taky, ale jsem taky na druhým konci republiky.
Předpokládám, že se vám jedná o domovní instalaci a chcete ji mít provedenou kvalitně a bezpečně.
Pak už jen stačí dohodnout cenu za konzultační hodinu a vy si musíte spočítat, jestli se vám to vyplatí, resp. jestli chcete do toho investovat své prostředky, práci a čas.
Zdenek Hejčl:
To Radek Paos:
Já vím o celé řadě lidí, kteří si auto servisují sami.
To je sice možné, ale budou mít tak Trabanta, Škodovku 120 atp.
Tam, kde je potřeba diagnostika se zjevně nechytají.
Proto jsou také vidět na silnici auta s plandajícími urezlými blatníky, nebo vyplněné prahy montážní pěnou a jiná podobná zvěrstva. A s pádným argumentem, sice moc nebrzdí, ale že to hlavně jezdí, v podstatě ohrožují sebe a hlavně ostatní.
Asi jsou méně myslící tvorové. (zle)
Petr M:
Citace: Zdenek Hejčl 22.08.2014, 08:53
To Radek Paos:
Proto jsou také vidět na silnici auta s plandajícími urezlými blatníky, nebo vyplněné prahy montážní pěnou a jiná podobná zvěrstva. A s pádným argumentem, sice moc nebrzdí, ale že to hlavně jezdí, v podstatě ohrožují sebe a hlavně ostatní.
Asi jsou méně myslící tvorové. (zle)
Nejlepší letci jsou beztak Aviatici. Většinou s tím šrotem "podnikají", ale nevydělají si ani na nový auto, ani na servis starýho :o Image "firmy", omezení starým vrakem (pomalý, nepřeveze bez poškození křehčí věci,...) a náklady na PHM jsou absolutně nepodstatný, hlavně že cestou zpátky u silnice najde a posbírá všechny upadený součástky.
Jiří Novotný- Stryker:
To Radek Paos:
Já vím o celé řadě lidí, kteří si auto servisují sami.
To je sice možné, ale budou mít tak Trabanta, Škodovku 120 atp.
Tam, kde je potřeba diagnostika se zjevně nechytají.
Asi jsou méně myslící tvorové.
Tak já zase zklamu vás, mám cca 1,5 roku starý automobil (kupované jako nové) a velice rád si běžný servis provedu sám (alespoň vím, jaký olej mám v motoru, vím, že byl vůbec vyměněn, né pouze fakturován apod.) Jediná lehká komplikace je záruka, čili být veden např. v systému Hyundaie. Žijeme ovšem tam kde žijeme, tak i to není problém za drobnou úplatu. ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana