Dělají elektrikáři i stavební práce (sekání drážek a děr pro krabice)?

(1/2) > >>

Kanton:
Dělají elektrikáři i stavební práce (sekání drážek a děr pro krabice)?

Petr M:
Dělají to, na čem se s nima domluvíte a co si dáte do smlouvy  ;)

Pokud se domluvíte s elektrikářem, že si to vysekáte sám, tak vám klidně nakreslí křídou co a kde a nechá to na vás. Pokud to chcete komplet na klíč, připlatíte si a nemusíte hnout prstem.

Vít Rotrekl:
A doplním z vlastní zkušenosti. Raději si to vysekám sám, neboť tak nějak vím a mám plán, kolik a kudy povede kabelů. Takže si podle toho udělám velký drážky a tak.
Takže, když nám někdo(domácí) chystal drážky, tak se toho tak 50% muselo předělávat/upravovat... Takže výsledný efekt nebyl žádná hitparáda.

František Šohajda:
Pokud chce majitel ušetřit, namaluji a vyseká si to ON !
Drobné nedodělky dodělám sám.

Pokud je majitel "v balíku" ,vysekám si to třeba najatým zedníkem, menší věci sám ! (dance)

Když jsem dělal na stavbách před 25 lety, měli jsme k dispozici dva zedníky od stavbyvedoucíh o nepřetržitě po celou dobu stavby !
Na všech stavbách !
Dnes už nemám kontakty.

Petr Pavlíček 1:
Co já mám zkušenosti, tak majitel, zvláště ten co si dům postavil svépomoci, má tendenci dělat drážky úzké,  aby si to moc nerozbil a v rohách je to úplná tragédie.
Potom cpaní kabelů do malých drážek a dosekávání,  ve finále zabere tolik zbytečného času a stresu, že se dá pochybovat o tom, jestli se to ještě vyplatí vysekat si drážky svépomoci.
Nebo zase z druhé strany někdo udělá takové lochny, že je to na kubík sádry málo :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana