AMPER 2015: Svou účast potvrdilo již 223 vystavovatelů
Jiří Schwarz:
Někdy je hezké si něco poslechnout, třeba mít i nějaký doplňující dotaz.
Ale jsou situace, kdy jako technik přikládám "jedné naměřené hodnotě" úplně jiným význam, než mnoha krásně formulovaným naučeným větám.
Ale když si vezmeme z jakých fondů platí výrobci (vystavovatelé) účast na takové akci, dá se pochopit že nějaké "měření" se tam nepředpokládá, tam je to především o jiné komunikaci s jinými lidmi.
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz 06.08.2014, 13:20
Ale když si vezmeme z jakých fondů platí výrobci (vystavovatelé) účast na takové akci, ...
Do ted jsem si myslel, ze o teto oblasti vim hodne ale o nejakych fondech se v teto souvislosti jeste neslysel. Muzes to prosim objasnit cos tim myslel?
Jiří Schwarz:
Já žiju v představě, že výrobce má nějaké prostředky na výrobu, tedy nějaké na nákup materiálu, energií, na zaplacení pracovní síly, amortizaci techniky,...
Pak má výrobce nějaké prostředky na vývoj, nějaké na reklamu a reprezentaci,...
A předpokládám, že AMPÉR platí ze "škatulky reklama a reprezentace".
Ale možné tomu nerozumím, možná je to jinak...
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz 06.08.2014, 17:24
Já žiju v představě, že výrobce má nějaké prostředky na výrobu, tedy nějaké na nákup materiálu, energií, na zaplacení pracovní síly, amortizaci techniky,...
Pak má výrobce nějaké prostředky na vývoj, nějaké na reklamu a reprezentaci,...
A předpokládám, že AMPÉR platí ze "škatulky reklama a reprezentace".
Ale možné tomu nerozumím, možná je to jinak...
Uvedl jsi "z jakych fondu" tak jsem to chapal, ze je to odjinud. Nez z vlastnich zdroju. vyrobce ma "nejake" prostredky a ty si "rozdeli" do pomyslnych "skatulek".
AMPER se pise bez carky. Majitele znacky to logicky rozciluje. V Cesku stale pretrvava komunisticka domnenka, ze dobry vyrobek nepotrebuje reklamu. A tak na trhu vidime ty, kteri tomu veri a trebai ty, kteri vi, ze jedǔezite dat do propagacevic nez do vyvoje. Ale to je hodne relativni.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana