Jaké máme nové ČSN a předpisy?

<< < (58/59) > >>

Kvita Ladislav:
Citace: Josef Drda  27.11.2024, 03:02

ČSN 33 2130 ed. 4   Elektrické instalace nízkého napětí - Vnitřní elektrické rozvody

Radim Strycharski:
Článek 5.2.9 nám hezky jasně a přesně ukládá, jak a jaké chrániče máme dávat do světelných obvodů, ale ukládá to bez bližšího určení prostoru, takže to obecně platí pro světelné obvody kdekoliv, odchylně od 4-41, která to chce jen pro byty. Nabízí se otázka, jestli je to omyl nebo záměr.

Karel Bělohlávek:
Trochu naivně jsem jsem doufal, že zmizí ten debilní požadavek na svítidlo z trvanlivého izolantu v umývacím prostoru. :(

Kamil Novák:
Citace: Karel Bělohlávek  27.11.2024, 23:07

Trochu naivně jsem jsem doufal, že zmizí ten debilní požadavek na svítidlo z trvanlivého izolantu v umývacím prostoru. :(

Když je osel projektant schopen namalovat, bezmozek montážník nainstalovat a šílený RT posvětit toto, tak zaplať přírodo, že jsou ta svítidla (dnes už odpojená) alespoň plastová.  (drinks)

Tým Elektrika:
ČAS vydala aktuální věstník změn v ČSN pro prosinec 2024
    ČAS vydala aktuální věstník změn v ČSN pro prosinec 2024. Dozvíte se například o nových normách ČSN EN 34 7007 ed. 3 - Zkušební požadavky na silnoproudá kabelová příslušenství. ČSN EN IEC 61851-3-5 - Systém nabíjení elektrických vozidel. ČSN EN IEC 61340-5-1 ed. 4 - Elektrostatick á ochrana. O zrušených normách ČSN 34 7007 ed. 2 - Zkušební požadavky na silnoproudá kabelová příslušenství. ČSN EN 50528 ed. 2 - Izolační ...

Související ...
    ... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
   ČAS vydala aktuální věstník změn v ČSN pro prosinec 2024

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana