Jaké máme nové ČSN a předpisy?

<< < (5/59) > >>

Petr Doležal:
Od dubna včetně, "čistí" OSVČ (např. nejsou souběžně zaměstnaní) platí zálohu na zdravotní pojištění 1272 Kč oproti dosavadním 1218 Kč.

Petr Moravec:
No dobrá jen tak na okraj.
Když už tu máme to zvýšené zdravotní pojištění.

Obdržel jsem jako každý rok od ZP přehled plateb na žádném z přehledů se nikdy nevyskytl žádný problém vždy OK – předpis a platba v souladu.
Drobným písmem na konci výpisu bylo napsáno: "toto není potvrzení o bezdlužnosti".
Napadlo mne tedy si na netu požádat o zaslání potvrzení o bezdlužnosti.
No, ještě že jsem to udělal, ani nevím jak se to stalo, ale byl tam dluh a rostlo si penále ještě že jsem to zachytil celkem včas. Pravděpodobně by se ZP ozvala až by to stálo za tu námahu fakt síla.

Petr Moravec:
Omlouvám je to mimo téma, ale inspiroval mne p. Doležal :-).

Petr Doležal:
To Moravec: Na revanš inspirace od vás. Vaše zkušenost s VZP přímo nabízí nové téma "neelektrikářských problémů" i elektrikářů. Na jedné straně probíráme ceny za dílo, na druhé straně nás někdo o ně připraví. Jen přemýšlím nad výstižným nadpisem a jak tam dostat ty otazníky. Taky co na to správce portálu.

Vojtěch Běhunčík:
ČSN 33 0124   Normalizace a liberalizace energetického trhu (pouze 222,- Kč)
- ta by mne tedy zajímala ...
---
ČSN 33 2000-5-559 Elektrické instalace budov - Část 5-55: Výběr a stavba elektrických zařízení - Ostatní zařízení - Oddíl 559: Svítidla a světelná instalace (294,- Kč)
---
a spousta materiálových norem, třeba:
---
ČSN EN 60216-2 Elektroizolačn í materiály - Vlastnosti tepelné odolnosti - Část 2: Určení vlastností tepelné odolnosti - Volba kritérií zkoušek (294,- Kč)
---
ČSN EN 50085-1 ed. 2     Úložné a protahovací elektroinstala ční kanály pro elektrické instalace - Část 1: Všeobecné požadavky (468,- Kč)
---

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana