Co s ohořelou elektroinstalační krabicí?

<< < (4/4)

Lukáš Rotrekl:
Citace: Jan Grund  27.07.2014, 13:31

tudíž to nechám na odborníkovi...

Nechte, protože:
Citace: Jan Grund  27.07.2014, 13:20

Každopádně zásuvky nám tu už elektrikář dával dohromady a ty by měly být v pořádku.

a toto

Ohřívání způsobuje pračka, ....

Si navzájem trošku odporuje, pokud tedy nemyslíte jen zásuvky samotné....

Jan Franěk:
Citace: Jan Grund  27.07.2014, 13:20

Já myslím, že tohle bych sám zvládl, už jsem si tu hrál s nejednou zásuvkou..

Tak proč se ptáte? Všechno víte a umíte, tak co vám brání? Potřebujete poradit jak to znovu ošidit (opravit jen poslední problém) a nemuset pozvat elektrikáře? V předešlích odpovědích, vidím asi 5-6 rad, pozvat odborníka Proč asi.

edit. Mezitím příšla další odpověď:

..,  tudíž to nechám na odborníkovi...

SPrávné řešení  (jednicka)

Jan Grund:
Citace: Lukáš Rotrekl  27.07.2014, 13:35

Nechte, protože:a totoSi navzájem trošku odporuje, pokud tedy nemyslíte jen zásuvky samotné....

Myslím :-) Pár nám jich odešlo, takže je pak dával dohromady ... problém byl také v tom, že rozvody tu jsou řešeny přes dva okruhy a byl v tom nějaký problém, ale co konkrétně, to netuším.

Jan Grund:
Citace: Jan Franěk  27.07.2014, 13:40

Tak proč se ptáte? Všechno víte a umíte, tak co vám brání? Potřebujete poradit jak to znovu ošidit (opravit jen poslední problém) a nemuset pozvat elektrikáře? V předešlích odpovědích, vidím asi 5-6 rad, pozvat odborníka Proč asi.

edit. Mezitím příšla další odpověď:

SPrávné řešení  (jednicka)

Jak jsem psal, vyčistit a odrbat to zvládne asi každý, strach z toho nemám, ale kdyby ta příčina byla jiná, tak kdo ví, co by se mohlo stát. :-) Na hrdinu si hrát nehodlám. :-) Jen jsem chtěl vědět, zda-li se jedná o prkotinu, či ne)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana