Co s ohořelou elektroinstalační krabicí?
Lukáš Rotrekl:
Citace: Jan Grund 27.07.2014, 13:31
tudíž to nechám na odborníkovi...
Nechte, protože:
Citace: Jan Grund 27.07.2014, 13:20
Každopádně zásuvky nám tu už elektrikář dával dohromady a ty by měly být v pořádku.
a toto
Ohřívání způsobuje pračka, ....
Si navzájem trošku odporuje, pokud tedy nemyslíte jen zásuvky samotné....
Jan Franěk:
Citace: Jan Grund 27.07.2014, 13:20
Já myslím, že tohle bych sám zvládl, už jsem si tu hrál s nejednou zásuvkou..
Tak proč se ptáte? Všechno víte a umíte, tak co vám brání? Potřebujete poradit jak to znovu ošidit (opravit jen poslední problém) a nemuset pozvat elektrikáře? V předešlích odpovědích, vidím asi 5-6 rad, pozvat odborníka Proč asi.
edit. Mezitím příšla další odpověď:
.., tudíž to nechám na odborníkovi...
SPrávné řešení (jednicka)
Jan Grund:
Citace: Lukáš Rotrekl 27.07.2014, 13:35
Nechte, protože:a totoSi navzájem trošku odporuje, pokud tedy nemyslíte jen zásuvky samotné....
Myslím :-) Pár nám jich odešlo, takže je pak dával dohromady ... problém byl také v tom, že rozvody tu jsou řešeny přes dva okruhy a byl v tom nějaký problém, ale co konkrétně, to netuším.
Jan Grund:
Citace: Jan Franěk 27.07.2014, 13:40
Tak proč se ptáte? Všechno víte a umíte, tak co vám brání? Potřebujete poradit jak to znovu ošidit (opravit jen poslední problém) a nemuset pozvat elektrikáře? V předešlích odpovědích, vidím asi 5-6 rad, pozvat odborníka Proč asi.
edit. Mezitím příšla další odpověď:
SPrávné řešení (jednicka)
Jak jsem psal, vyčistit a odrbat to zvládne asi každý, strach z toho nemám, ale kdyby ta příčina byla jiná, tak kdo ví, co by se mohlo stát. :-) Na hrdinu si hrát nehodlám. :-) Jen jsem chtěl vědět, zda-li se jedná o prkotinu, či ne)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana