WAGO: Letní akce WAGO proti žízni

(1/3) > >>

Komerční sdělení:
    Jako každým rokem i letos Wago se začátkem července startuje svou letní akci "WAGO proti žízni". Při nákupu 100ks krabicových svorek dle vlastního výběru zákazník dostane plechovku piva zdarma. Kde tato akce běží? Kolik piva WAGO rozdá?
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Juraj Rojko:
A pivovary také budou k sudu piva přidávat pytlík svorek?

Ale aby to bylo pozitivní, tak prvních 5 krabiček svorek 221 mi právě přinesl pošťák. Doufám, že budou fungovat tak skvěle, jak vypadají.

Vít Rotrekl:
A já měl v pátek velkou žízeň, ale do Soneparu ve Slatině tahle informace ještě nedošla.

Jan Franěk:
Pro mě,  jako elektrikáře,  neni nějaká plechovka piva tim co by ovlivnilo moje rozhodnutí při výběru. Spiš bych uvítal jiný způsob podpory prodeje.

Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl  05.07.2014, 09:36

A já měl v pátek velkou žízeň, ale do Soneparu ve Slatině tahle informace ještě nedošla.

hmmm ... a já myslel, že s tím jdeme pozdě. Možná plechovky "vyslopali" skladníci :-)

Citace: Jan Franěk  05.07.2014, 09:57

Pro mě,  jako elektrikáře,  neni nějaká plechovka piva tim co by ovlivnilo moje rozhodnutí při výběru. Spiš bych uvítal jiný způsob podpory prodeje.

Také si myslím, že plechovka piva není motivační ale pouze příjemnou zátěží při nákupu. Bohužel pokud toho nakoupím hodně už nevím, že ta plechovka je zrovna za Wago.

Jaký jiný způsob? Uveď příklad pro představu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana