Dáte někdo kladnou referenci na APOS Auto z Blanska?

<< < (2/2)

Milan Piotrovský:
Trvá to jeden den. Aspoň jsem jim to odpoledne dal a druhý den vyzvedl. Stálo to cca 1500. A Obšití je na původní volant který se neupravuje takže je volant tlustší a pro mě více příjemné. Origo tovární volant je pro obšití s menším průměrem věnce.
Já měl výhodu rezervního volantu takže mi to pak bleskem vyměnili na parkovišti před servisem.

Miroslav Minařík:

Koukám, že reference na měřicí přístroje žádné, zato na obšití volantu super :-)
Škoda, že ho mám už z výroby.

Petr M:
Citace: Miroslav Minařík  23.06.2014, 12:46

Koukám, že reference na měřicí přístroje žádné, zato na obšití volantu super :-)

Volanty tam dělají mongolci. Jeden jejich kajan si postavil živnost na tom, že je tahá do Blanska a za "desátek" ubytovává... A podmínky v Aposu jsou prý takový, že za dva stehy blbě má "brigádník" vyhazov, takže pak se netřeba divit, že je práce na volantech levná a precizní.

Elektriku se jim, pokud vím, naštěstí nepodařilo takhle vyhant kozí brankou a fakticky na ni rezignovali. Ale historky z Aposu ohledně elektro vývoje patří k tomu nejveselejšímu, co se tak někdy probírá... Strýček Jedlička když zahýkal, tak to prostě bylo na ústav. Akorát by to nebylo nejveselejší pro zákazníky...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana