jak řešit osvětlení nad manželskou postel?

<< < (3/4) > >>

Tomáš Žabka:
Njn stane se  ;).

Pavel Bleha:
Citace: Tomáš Žabka  18.06.2014, 14:24

Njn stane se  ;).

pořád jsme na webu, kde je často "opravována" správná gramatika na špatnou (pokud správně chápu že co je bold opravil moderátor, viděl jsem už obě varianty  ;D ).

Ižák Ctibor:
Nóóó,
Už sa nad takými svetlami ,  (vzhľadom na svoj vek) budem musieť aj ja zamyslieť. ;) ;) ;) Doteraz som v spálni ku svojej aktivite svetlo nepotreboval. :) :)  >:( >:( >:(

Davson:
Citace: Jiří_Hrubý  18.06.2014, 13:06

A ptal jste se strejdy Googla? Trh nabízí mnoho řešení, i bez nutnosti bastlení.

No právě ,  že jsem se strejdy googla dlouho ptal, ale nic jsem vhodného jsem nenašel.Doufal jsem, že "víc hlav víc rozumu".
Jinak to osvětlení na tom obrázku vypadá dobře, ale počítám, že pod 3000 Kč to nebude.To je dvojnásobek mého limitu.Doufám, že se na mě nebudete zlobit, ale viděl jsem leták z Lídlu na příští týden. Mají tam mít nějaká bodová LED světla se spínačem na těle světla. Dokonce jedna bodovka tam má spínač i na rádio ?? :)Třeba to nebudou úplný šunty.Když tak to rádio stejně používat nebudu.

Jiří_Hrubý:
Panel komplikuje situaci. Vycházel jsem z jednoho kabelu a požadavku na variabilitu intenzity osvětlení a ovladatelnost bez nutnosti dobastlování či sekání dalších šliců pro další světla. Cena není opravdu lidová, uznávám.
Osobně jsem takové osvětlení řešil tak, že po každé straně postele jeden vývod přes 10A jističochránič, dvojzásuvka (nabíječka, budík)a vypínač 6+1 pro lampičku a hlavní světlo v místnosti.
Ještě je možnost použít 12V, tam už by nebyla tak nebezpečná lidová tvořivost a lecos by se dalo ubastlit.
Světla z Lídlu, no, těžko soudit či paušalizovat, každý kdo tam nakoupil má s jejich zbožím různé zkušenosti.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana