Tipujte tituly ČSN výbavy každého elektrotechnika!
Stanislava Vorožbjanská:
pro všeobecný přehled lze použít informační soubor CD-elektro, který obsahuje mj. stručné výtahy z norem (zpracováno cca 1460 nejpoužívanějš ích norem pro elektrotechnik y), dále obsahuje vybrané zákony, vyhlášky, formuláře, testy, různé další pomůcky, www.elektro-shop.cz
Miroslav Minařík:
Ach jo, ptal jsem se na tituly ČSN!! Nikoliv na opsané elaboráty!! Jde o to, že bychom mohli ziskat na vytipovanou sbírku norem lepší cenu. Tak prosím neuvádějte privátní tituly z norem, ale konkrétní čísla ČSN.
Štefan Beláň:
To: Minařík,
ten záměr se mi zdá nad lidské síly. V podstatě to jsou řady ČSN33/34/35/36/37/38, a pak ještě nějaké další. Těch ale není tolik. Já bych přivítal pouze server za lidovou cenu, kde se dají ČSN alespoň přečíst.
Miroslav Minařík:
To: BELÁŇ
No jo no, zajímam se o tento problém (myslím cenu za ČSN) již nějaký pátek. Mohu říci, že je to jakési mé soukromé hobby :-)) I když jsem ve skrze optimistou, musím říci, že než půjdou ceny za ČSN dolů, to sázkař vyhraje dvakrát první cenu ve Sportce :-))
Hrozně rád bych uveřejnil druhý pohled na tento problém. Ovšem ještě není správný čas.
To: all
Proč by měly jít vlastně ceny dolů? Podal snad již něko a někam oficiální podnět? A byl ten podnět opravdu konstruktivní, nebo se jednalo spíše o postesk? Pokud ne, pak ceny pozvolna porostou do astronomických výšek.
Štefan Beláň:
Co se týká cen, stojím pevně na zemi. Když se podívám na ceny norem v euro, tak nemůže dojít k žádné změně - ba naopak !
Jediné řešení je, dát do souladu příjmy techniků s příjmy na evropské úrovni.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana