Je mozne odbocit hlavny uzemn. vodic zo skusobnej svorky bleskozvodu?
Tomas Kyselica:
Citace: Jiří Schwarz 10.06.2014, 08:08
Hřebík (klinec) pro mě není termín, ze kterého by se dalo cokoliv usoudit, když netušíme jak byl velký...
Stejně tak "dobrá zem" je z hlediska techniky výraz naprosto nic neříkající! To je výraz, který ocení snad zahradník.
Jaký máte měrný odpor země? Je tam rozdíl pokud použijete krátké a dlouhé měřicí elektrody? Je tam rozdíl pokud použijete vzdálenosti sond na horní a spodní hraně rozsahu měřícího přístroje?
klinec asi 100. Merny odpor zeme netusim, premerat to nemam ako, kedze uz odisli.
Je naozaj take nepravdepodobn e, ze ten zemny odpor ma pri danej konfiguracii zemnicov spominane hodnoty?
Maroš Klein:
Asi tí vaši hromozvodári nebudú bohužiaľ jediní.
Odpor uzemnenia PA na stomatológii pripojený na jeden z 13-tich zvodov bol v tomto prevedení vskutku vynikajúci. :(
Tomas Kyselica:
Citace: Maroš Klein 10.06.2014, 21:39
Asi tí vaši hromozvodári nebudú bohužiaľ jediní.
Odpor uzemnenia PA na stomatológii pripojený na jeden z 13-tich zvodov bol v tomto prevedení vskutku vynikajúci. :(
Mozno to robili oni :)
Tomas Kyselica:
My uz tu odbocku mame nastastie v zemi, ale bleskozvodar nezabudol poznamenat, ze tak, ako to urobili povodne, tak to robia vsade a este dodal, ze to vzdy preslo reviziou...
Lukáš Rotrekl:
My to tak děláme už X let .....
Náš elektrikář říkal, že ....
a pár podobných formulací, jsou ty, které mě okamžitě budí k vyšší ostražitosti a upozornění investora, že já to tak dělat nebudu a jejich elektrikáře budu poslouchat jenom potud dokud nepřejde na věty já to tak dělám už X let... :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana