Jaké doporučíte školení na EZS?
Ludvík Kubík:
Podle paragrafu 7 a 9 usuzuji, že hodláte EZS pouze revidovat, nikoliv instalovat a servisovat, to byste měl paragraf 6 a 8. Jestli je moje dedukce správná, pak vám nestačí školení pro začátečníky, ale musíte mít praxi a prostudovanou 50 131, abyste vůbec mohl EZS zrevidovat. Pokud se necháte proškolit třeba u Jablotronu, tak Dominus je úplně něco jiného. Pokud jsem váš dotaz pochopil špatně, tak se omlouvám za nedostatečné věštecké schopnosti. Víte, já dělám EZS už dvacet let a jsem zvyklý svědčit i u soudu, při dopadení pachatele, a radím vám: revidujte pouze to, čemu rozumíte.
Jiří Schwarz:
Citace: Jan Bocek 20.05.2014, 22:02
EZS je prosím co za zkratku?
...
Mohlo by to znamenat Elektrický Zabezpečovací Systém, ale více se používá Elektrická Zabezpečovací Signalizace.
František Šohajda:
Pokud vím, EZS může kontrolovat (revidovat) každý, bez potřebné "státní licence"
jen přívod napájení 230V musí revidovat RT elektro se zkouškou.....j inak ostatní je volné....
Takové ty podnikové zkoušky nepovažuji na prokázání státním orgánům za adekvátní!
Michal Čeleda:
S ohledem na množství systémů EZS je taky otázkou, zda chcete "obecné" znalosti problematiky EZS; nebo se zaměříte na některé konkrétní systémy, kdy vám školení poskytnou dodavatelé oněch systémů.
Jaroslav Ostrihoň:
Mohu doporucit Jablotron
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana