Jaký kabel použít pro připojení garáže od elektroměrového rozvaděče?

<< < (6/9) > >>

Milan Hudec:
Protože nevím, co kdy budu na svém pozemku zatloukat/sázet atd. do země, tak dávám PCH právě na začátek vedení :)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Hudec  01.05.2014, 19:27

Protože nevím, co kdy budu na svém pozemku zatloukat/sázet atd. do země, tak dávám PCH právě na začátek vedení :)

To si myslím taky. Navíc, za dobrým vínem chodím o mnoho dál a častěji, než nahodit chránič u garáže.

Roger:
Nejak jsem nezaznamenal, zda garaz je u jeho baraku na jeho pozemku, nebo je to radova hromadna garaz nekde v periferii... Pokud by to prvni pripad, urcite bych do vykopu pridal i UTP kabel :-)

Robert Heidinger:
 (poklona)  osazenstvo .
 Trochu to tu oživím  ;)
 Mám podobný problém s přívodem do garáže .. 80 metrů od "hodin" ...
Nejsem od eletriky  ale takovej kutil se vším ,  proto jsem eletrikáři jasně říkal že tam bude i trochu dílna . To znamená svářečka na 380 nebo i invertor 190 A ...
 Dopadlo to tak že mi dal na zakopání cyky 5 x 2,5 / dal jsem ho do chráničky/ Zásuvky mi propojil cyky 3x1,5 ,  na zeď zásuvku 3x 400 V .
 Co vy na to ? Ten kluk se s tím už pýr let živí ..
 To co tu čtu v diskuzi je to slabé ... a vypadá to že mi to podělal ...?

Patrik Dedík:
Nie ze vypada, on to naozaj podelal. Ta zasuvka 400V je na 16 A? 32 A? Kazdopadne ja by som dal kabel 5x6 a hlavny istic 20A. Na zasuvky 2,5 prierez. Mozno ma este kolegovia doplnia.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana