Jakou doporučit lhůtu pravidelné revize pro domovní instalace?

(1/3) > >>

Petr027:

Chystám se ke zkoušce na revizního technika a píši cvičnou výchozí revizní zprávu na domovní instalaci.
Jelikož pracuji v oboru pracovních strojů a s domovními instalacemi se setkávám jen výjimečně váhám jakou uvést lhůtu pro další pravidelnou revizi.
V ČSN 332000-6 v článku 62.2.1 je napsáno, že pro byty, obydlí a příbytky mohou být vhodné delší lhůty např.10 let.
Můžete mi prosím poradit?

Milan Hudec:
Zde bych byl velice opatrný, jakákoli lhůta kterou doporučíte bude v případě průšvihu rozporovánaa vám bude s pravděpodobnos tí hraničící s jistotou chybět relevantní obhájení vašeho doporučení.

Miroš Jan:
Citace: Petr027  19.04.2014, 18:30

Chystám se ke zkoušce na revizního technika a píši cvičnou výchozí revizní zprávu na domovní instalaci.
Jelikož pracuji v oboru pracovních strojů a s domovními instalacemi se setkávám jen výjimečně váhám jakou uvést lhůtu pro další pravidelnou revizi.
V ČSN 332000-6 v článku 62.2.1 je napsáno, že pro byty, obydlí a příbytky mohou být vhodné delší lhůty např.10 let.
Můžete mi prosím poradit?

Pokud to jsou společné prostory obytného domu, tak dle ČSN. Pokud to je elektroinstala ce uvnitř bytu, tak žádnou lhůtu. ;)

Milan Hudec:
Mění později vydaný předpis vyšší právní síly  požadavky dřívějších předpisů nižší právní síly a jestliže ano, jaká je vymahatelnost práva předpisu nižšího, který byl zevázňaněn indikativně nebo  také výslovně předpisem s paralelní působností s oním později vydaným/zezavázněným předpisem?

Ludvík Kubík:
Citace: Milan Hudec  19.04.2014, 22:42

Mění později vydaný předpis vyšší právní síly  požadavky dřívějších předpisů nižší právní síly a jestliže ano, jaká je vymahatelnost práva předpisu nižšího, který byl zevázňaněn indikativně nebo  také výslovně předpisem s paralelní působností s oním později vydaným/zezavázněným předpisem?

Tak to je první příspěvek zde, který jsem nepochopil. Jestli to nebude tím, že dnes manželka slavila narozeniny. Zkusím si to přečíst zítra znovu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana