Umí správný elektronaut uplést pomlázku?
Jan Franěk:
Z čeho správný elektronaut vyrábí pomlázku?
Díky bohu za pondělní den volna, i když pro mě to nebude tak úplně platit. Sice projdu s koledou, návštěvou z Práglu, sousedama a dětmi celou vesnici, budu stejně odpoledne „nucen“ usednout k PC a nějakou tu práci udělat.
Napadla mě ovšem velikonoční, trochu odlehčené téma. Protože hodlám zítra plést pomlázku, nevím, jestli bych jako, snad správný Elektronaut, ji měl vyrábět z kabelů, nebo jiného podobného materiálu. Co by jste mi poradili? Případně z kolika pramenů ji pletete vy? CO nějaký zajímavý návod pro ostatní?
Miroslav Minařík:
No, myslím, že zde uplatňuji outsourcing k mé spokojenosti řadu desetiletí. A výsledek stejný.
Petr Liskar:
Citace: Jan Franěk 18.04.2014, 13:49
Z čeho správný elektronaut vyrábí pomlázku?
Protože hodlám zítra plést pomlázku, nevím, jestli bych jako, snad správný Elektronaut, ji měl vyrábět z kabelů, nebo jiného podobného materiálu. Co by jste mi poradili? Případně z kolika pramenů ji pletete vy? CO nějaký zajímavý návod pro ostatní?
Z kabelů, bužírky či jiných podobných materiálů ji nedělej, protože i lehounké švihnutí pak svinsky bolí.
Přírodní materiál (vrbové proutí) je optimální volba.
Lukáš Rotrekl:
Neumím si představit pomlazku jinak než z prouti...
Jiří Schwarz:
Neumím si představit, že bych pomlázku koupil. Nejde o ty peníze, ale o ten pocit, že umím rukama i něco jiného, než si "hrát s ELEKTRIKOU" nebo bouchat do kláves a šoupat myší!
Z 8 umím, pokud je dobré proutí, je pěkná hranatá, a někdy jsme dělali i ze 6, ta byla spíše kulatá.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana