Kdo z vás přivítá zrušení poplatku za roaming v Evropě?
František Šohajda:
Doteď jsem měl 1/2 hodiny roamingu zdarma každý měsíc v rámci tarifu, použiji to jen jednou za rok na dovči........j inak ne!!
takže u mě je cena za roaming celkem jedno! (dance)
Protože ročně 5,5 hodiny roamingu jim nechám ! ;)
Martin Novák:
Jiste, ten kdo je skoro furt na cestach nekde v zahranici zruseni poplatku jiste privita. Zbyva uz jen rict, kdo to zaplati. Tady je pohled z druhe strany:
http://www.reformy.cz/zpravy/konec-roamingu-v-eu-zaplatite-vy/
Milan Hudec:
Takže namísto času věnovaného místním kráskám budeme levně volat manželkám domů zdali je buchta ještě teplá (dance)
Jan Palička:
Citace: Miroslav Minařík 04.04.2014, 16:33
Kdo z vás přivítá zrušení poplatku za roaming v Evropě? My v redakci všichni!
Že by si operátoři nechali vzít zisk z roamingu? Tomu nevěřím. Takže bych tipoval, že ho rozloží do tarifů....kone ckonců Telefonika už se nechala slyšet, že pokud kafe s mlékem má stát stejně jako kafe bez mléka, musí být nutně základní cenou kafe cena kafe s mlékem...
Kamil Novák:
Citace: Martin Novák 04.04.2014, 19:13
Jiste, ten kdo je skoro furt na cestach nekde v zahranici zruseni poplatku jiste privita. Zbyva uz jen rict, kdo to zaplati. Tady je pohled z druhe strany:
http://www.reformy.cz/zpravy/konec-roamingu-v-eu-zaplatite-vy/
Článek v odkazu jsem dočetl až po :
Citace
Chudí budou dotovat své bohatší spoluobčany.
Takovéto plky si pamatuji ještě z Občanské nauky a pak z PŠM (ti co byli na volně vědí). (zle)
Nejsem zastáncem regulací a zasahování do trhu ze stran Bruselských ale i jakýchkoli jiných pomazaných hlav, ale tohle se mi nezdá jako nejhorší.
Vzpomínáte, když u nás první operátor zavedl tarif bez omezení, jak se ozývaly hlasy, že to nemůže dlouhodobě ekonomicky fungovat a že se to nutně projeví např. na pomalejší výstavbě a obnově sítí?
A např. ZDE se jeden vytahuje, že LTE zavede ještě před původním termínem.
Dovolím si tvrdit, že se zrušením roamingových příplatků to bude obdobné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana