Je chybný predlžovák, alebo chybná zásuvka?

<< < (2/4) > >>

Zdenek Hejčl:
No jo špatně nabodovaný fázový vodič...
Dotek s kolíkem.
Normální Polský shit.... (zle)

Juraj Rojko:
Citace: Miroslav Minařík  01.03.2014, 17:04

C E tedy s mezerou mezi písmeny znamená China Export.

Naopak, China Export je bez mezery. To na obrázku je správná značka shody. To ovšem neznamená, že je to výrobek kvalitní a ani když je kvalitní, tak to neznamená, že se nemůže pokazit. U naprosté většiny prodlužovaček je bohužel úplně jedno, zda je na nich CE nebo C E, provedení a životnost odpovídá ceně.

Mimochodem, jde o normální český shit, vyrobený na 99,99% v Číně...

Hugo K.:
Já bych se Číňanů zastal.
Pokud zadavatel (nemusí jít vždy o neznámou značku)  dá na výrobek 2 eura, vyrobí kvalitu takovou.
Pokud jedno euro, vyrobí kvalitu makovou.

Lubomír Jindra:
Včera jsem by na opravě, umřel jeden okruh do kuchyně, stará elektroinstala ce, opletené vodiče CY. Trasovačkou jsem jel od zásuvek přes všechny krabice až k rozvaděči... v každé krabici byla nějakým způsobem napálená svorka v počátečním či pokročilejším stádiu rozpadu.
Informace pro záklazníka: "opraveno, ale už v tento okamžik zde bude možná několik desítek svorek a zásuvek... ve více či méně pokročilém stádiu rozpadu. Brzy vznikne další porucha a může být nebezpečná. Celková rekonstrukce nevyhnutelná."

To jsou staré elektroinstala ce. Paní byla měsíc v nemocnici, takže zoxidovanými spoji netekl proud, který je jakž takž udržoval při jejich bídném "polovodivém" životě.

Kamil Novák:
Citace: Vladimír Rybár  01.03.2014, 18:19

Kábel je H05VV-F3x1.00mm2

Takový "kabel" (šňůra) neexistuje!  (!)
Buď je to H05VV-F 3G1,0 nebo H05VVH2-F 2X1,0.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana