Proč je fáze na kolíku?
Milan Hudec:
Jirko, takhle opálený drát s netknutým šroubkem a tělem svorky se vidí stejně často jako Eskymák s rýmou :)
solimek:
Kolik podobně zbastlených zásuvek může v ČR asi být? Já tipuji desetitisíce. :'(
Ludvík Kubík:
Citace: Jan 56 28.12.2013, 23:46
.
V obýváku nám zlobí zásuvka. Vždy když do ní zapojím žehličku, tak žehlička probijí někdy i nehřeje. V jiných zásuvkách neprobijí a normálně hřeje. Zkusil jsem odmontovat kryt, ale netuším co dál.
Jane 56, důrazně vám doporučuji zmíněnou zásuvku NEPOUŽÍVAT! až do doby návštěvy elektrikáře (to už tady ale zaznělo). A vzhledem k tomu, co tam vidím, bych doporučil i celkovou kontrolu elektroinstala ce. Pokud jste toto nechtěl slyšet, pak přeji vám i vaším blízkým dlouhý život.
Jan Alin:
Citace: Milan Hudec 29.12.2013, 17:53
Jirko, takhle opálený drát s netknutým šroubkem a tělem svorky se vidí stejně často jako Eskymák s rýmou :)
Souhlas, nevypadá to na úplně původní stav. Každopádně je třeba to opravit a to co nejdřív.
Jiří Schwarz:
Citace: Ludvík Kubík 29.12.2013, 21:00
Jane 56, důrazně vám doporučuji zmíněnou zásuvku NEPOUŽÍVAT! až do doby návštěvy elektrikáře (to už tady ale zaznělo). ....
Nevíme jak to vypadá v jiných zásuvkách a "něco z toho problému" může vznikat už na odchodu z předchozí zásuvky, takže já bych to NEPOUŽÍVAT doporučil na celý okruh.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana