Jak budete trávit Vánoce s Foxtrotem vy?
Jaromír Klaban:
Během svátků se Foxtrotu nevěnujte ;)! Pokud ho máte správně naprogramován, měl by se Foxtrot věnovat vám :). A Vy se věnujte rodině! Tak jako každý jiný den, tak jako i každý den v nadcházejícím roce 2014.
K Vánocům i do Nového roku 2014 přeji vše dobré, lepší a nejlepší čtenářům, přispěvatelům a tvůrcům portálu Elektrika.cz a to za celý tým Teco :).
SMILEK:
Právě naopak.
Vánoce jsou nejlepší doba k tomu, aby se nové věci dostávaly z hlavy na papír a následně do Foxtrotů. A tak třeba nová generace knihovny EZS bude mít datum sestavení 20131224. ;)
Ale vážně: kdy jindy lze řešit kovářovu kobylu (vlastní Foxík), než o vánocích? Navíc když o víkendu přišel z Teca balík s hromádkou nových dílů, hned mne začaly svrbět ruce. Už to všechno běží a bliká :).
Petr Liskar:
Vánoce si programováním kazit nebudu, dobře napsaný soft nepotřebuje údržbu.
Ale po svátcích si konečně napíšu něco sobě pro radost a potěchu těla i duše - řídící prográmek pro pikopivovar vlastní konstrukce. Akorát že to bude na Amitu - přece takovou důležitou věc nesvěřím Foxtrotu... ;)
SMILEK:
Citace: Petr Liskar 24.12.2013, 19:57
... Akorát že to bude na Amitu - přece takovou důležitou věc nesvěřím Foxtrotu... ;)
"Odpusť mu Otče, je to robot z budoucnosti...".
Každý si musí svou cestu hledání nejmenšího odporu a nejlepší platformy projít sám. Já také řadu let pracoval s různými dodavateli (včetně Tebou zmiňovaného) a oba víme, s čím budeš muset do budoucna zápasit. No když se Ti to chce podstupovat... ;)
Kdybys moc chtěl, práší se mi tu na jednu čtyřkovou Aminu. Jde o jeden z mých mladistvých hříchů. Patrně stárnu, dnes už nemusím rozcházet úplně všechno. Chci dělat jen se systémy, které mi přináší radost.
Miroslav Minařík:
Krásné Vánoce všem příznivcům nachytřených (v žádném případě inteligentních instalací).
Svátky trávím ve spodní vrstvě, to znamená v KNX. D zóny Foxtrotu se chystám mezi svátky kdy nažhavím "elektronky" studia.
Podle Pavla má pro naši Orlovnu přichystán modul bezdrátového ovládání, což patrně zase vylepší ovládání našeho videokombajnu.
Kdo bude v tu dobu na Skype s mikrofonem a kamerou ať mi dá vědět ... A kdo bude blízko, tedy v Brně ať se zastaví. Bude populární téma "o ničem".
(dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana